Πρωταθλητής στους Νέους θέλει να στεφθεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να πίκρανε αφάνταστα τους χιλιάδες φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου με τον υποβιβασμό τους, αλλά υπάρχει μία άλλη ποδοσφαιρική ομάδα, αυτή των Νέων, που τους έχει κάνει υπερήφανους με την φετινή της πορεία.
Το συγκρότημα του Στέργιου Σιαμέτη, αφού πήρε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του συγκεκριμένου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, που έχει την ονομασία «Χαράλαμπος Ζέρβας», κατάφερε να προκριθεί και στον τελικό μετά τη νίκη με 2-1 επί του Τοξότη.
Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» του Αλμυρού και αντίπαλος τον «ερυθρολεύκων» θα είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού. Στον Ολυμπιακό έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα αυτό, ευελπιστώντας ότι θα είναι νικηφόρος ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο του συλλόγου με την κατάκτηση εντός τίτλου. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Παγωνόπουλος με βοηθούς τον κ. Τσίντζα και την κ. Γκατζούνα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί ο ΓΣΑ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας μια και στον Αλμυρό ορίστηκε να γίνει το Φάιναλ 4, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα είναι μόνοι τους. Αναμένεται αρκετοί φίλαθλοι να σταθούν στο πλευρό τους, ενώ το Austrian Boys Club απηύθυνε και σχετικό κάλεσμα. Αναλυτικά:
«Την Κυριακή στις 12.00 οι πιτσιρικάδες μας (under 17) παίζουν στον Αλμυρό τον τελικό πρωταθλήματος Νέων ΕΠΣΘ. Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, καθώς αυτά τα παιδιά μεγαλωμένα μέσα στο πέταλό μας η ως ball boys στην ομάδα μας , είναι γέννημα θρέμμα Ολυμπιακός Βόλου. Πονάνε και τιμάνε την φανέλα που φοράνε. Ήρθε η ώρα να τα τιμήσουμε κι εμείς. Ολυμπιακός Βόλου παντού και πάντα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις