24 κρούσματα κορωνοϊού ο Παναθηναϊκός! – Προς αναβολή η αγωνιστική!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός μετρά από χθες το βράδυ επιβεβαιωμένα 14 θετικά τεστ ποδοσφαιριστών και 10 μελών του staff. Μια κατάσταση που δημιουργεί συναγερμό όχι μόνο για την ομάδα αλλά για τη δημόσια υγεία καθώς φαίνεται πως από την προηγούμενη Κυριακή έχει προκύψει ένα ντόμινο μετά από την εμφάνιση «ιώσεων» από ομάδα σε ομάδα.

Με βάση το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εφόσον συναινέσει η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, όλοι οι αγώνες των πλέι οφ θα πρέπει να αναβληθούν λόγω ισονομίας στην κρισιμότατη αυτή στροφή του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε σήμερα το πρωί αίτημα στη Λίγκα ενημερώνοντας για την κατάσταση που επικρατεί και με τα κρούσματα να είναι διαρκώς αυξανόμενα, φαίνεται πως είναι δύσκολο ακόμα και να συμπληρώσει αποστολή για το αυριανό ντέρμπι.

Η Λίγκα στην ανακοίνωση της αναφέρει τα ακόλουθα:

Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις