Ελευθερόπουλος: «Τους μαθαίνουν λάθος νοοτροπία»

Στη φάση του 34ου λεπτού που ο κ. Στρατούδης είδε πέναλτι στη βουτιά του Γκορντεζιάνι στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Β’. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως ο διαιτητής θα έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα για θέατρο και τέτοιες αποφάσεις δεν βοηθούν την εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών που είναι και το ζητούμενο για τον δικέφαλο.

«Είναι κρίμα τέτοια παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, όπως εμείς και ο ΠΑΟΚ Β, να κρίνονται από τόσο τραβηγμένες αποφάσεις. Έτσι οι διαιτητές δεν βοηθούν τα νέα παιδιά να εξελιχθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και συνέχισε

«Το πέναλτι που δόθηκε είναι κίτρινη κάρτα για θέατρο κατά την γνώμη μου. Γι’ αυτό τον λόγο ο διαιτητής πήγε αρχικά πάνω στον παίκτη και μετά έδωσε πέναλτι.

Το είπα και μετά από ένα φιλικό που είχαμε παίξει με τον ΠΑΟΚ Β’, όταν ήμουν στον Πανσερραϊκό. Δεν τα βοηθούν τα παιδιά έτσι. Είναι παιδιά που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και θέλουν να εξελιχθούν. Με τέτοιες αποφάσεις οι διαιτητές δεν τα βοηθούν να εξελιχθούν, ούτε τα προστατεύουν. Το αντίθετο. Τους μαθαίνουν λάθος νοοτροπία»

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της Νίκης είπε: «Μας ισοφάρισαν με αυτό που προείπα και στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο ΠΑΟΚ είχε… υποψίες ευκαιριών. Στο τελευταίο κομμάτι άνοιξε πολύ το παιχνίδι και ήταν ξεκάθαρο ότι κάποια ομάδα θα σκοράρει. Σε μια αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το 2-1, εμείς ανοιχτήκαμε τελείως, χάσαμε δυο πολύ καλές ευκαιρίες και στο τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε το 3-1».

Ο προπονητής της Νίκης αναφέρθηκε και στην απόφαση για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Μετά την 100% άδικη απόφαση για τον αγώνα με την Λάρισα, στόχος πλέον είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό που δουλεύουμε όλη την σεζόν. Τα παιδιά έκαναν ένα τρομερό σερί. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε πάνω στην ίδια νοοτροπία και του χρόνου η Νίκη να πρωταγωνιστήσει».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις