Super League: Αναβολή με ομοφωνία – Έντονη διαφωνία για τον ορισμό της ημέρας

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε την αναβολή της 9ης αγωνιστικής. Την Κυριακή 7/5 η απόφαση για το πότε θα γίνουν οι αγώνες εν μέσω διαφωνιών.

Την αναβολή των παιχνιδιών της 9ης αγωνιστικής των play off που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν την Κυριακή 7/5 ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκα, έπειτα από αίτημα του Παναθηναϊκού, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊου.

Και οι 14 ΠΑΕ της Λίγκας συμφρώνησαν στο αίτημα των “πράσινων” αλλά όπως ανακοινώθηκε η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της Λιγκας και την αναπληρώτρια πρόεδρο, όπως άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΑΠ, προκειμένου η αναβολή να μην ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφιορά την την ημέρα διεξαγωγής της αγωνιστικής, η απόφαση θα παρθεί στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Κυριακή 7/5 (12.00) κι εδώ υπάρχουν διαφωνίες.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να γίνει το παιχνίδι τη Δευτέρα 8/5. Η Ενωση θέλει να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η αγωνιστική προκειμένου να μην χαθεί χρόνος σε όλη τη διαδικασία των play off ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να γίνει όσο το δυνατόν πιο… μακριά χρονικά από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 14/5 για το φινάλε των play off. Θέλουν δηλαδή, να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες στη διάθεση τους μέχρι την αναμέτρηση της Τούμπας.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός διαφωνεί με τον ορισμό τη Δευτέρα 8/5, μόλις 24 ώρες δηλαδή μετά τον αρχικό ορισμό του ντέρμπι του Καραϊσκάκη, και θέλει να γίνει την Τετάρτη 10/5, ημερομηνία κενή από αγώνες.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις