Σαρώνει τα μετάλλια ο ΝΟΒΑ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης (pics)

Μοιράσου το άρθρο

Η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια και έκλεψε την παράσταση στη δεύτερη ημέρα των αγώνων του Εθνικού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης OPEN, στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, καθώς κατέκτησε, με εξαιρετική βαθμολογία, δύο χρυσά μετάλλια, τόσο στο Τεχνικό Σόλο, όσο και στο Ελεύθερο.

Στο Τεχνικό Σόλο, το πρωί, η νεαρή υπερταλαντούχα Βολιώτισσα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου έχοντας εκτελέσει ένα υπέροχο πρόγραμμα που βαθμολογήθηκε με 271,2959 β., με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Μαρία Αλζιγκούζη του ΝΟ Βουλιαγμένης με 233,6416 β. και το χάλκινο η Μαρία Καραπαναγιώτου του Νέου Ηρακλή με 231,3291 β.

 

Στο Τεχνικό σόλο οι Ελένη Φράγγου και Νικολέτα Καλτσογιάννη, επίσης του ΝΟΒΑ, κατέλαβαν τις ιδιαίτερα τιμητικές θέσεις 7 και 11 αντίστοιχα, σε σύνολο 25 συμμετοχών. Στο Ελεύθερο σόλο η Νικολέτα Καλτσογιάννη και η Μαρία Ιωάννα Αμεράλη κατέλαβαν την 9η και 11η θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Σόλο ΕΔΩ.

Στο Τεχνικό Σόλο Ανδρών αλλά και στο Ελεύθερο σόλο ανδρών η κυριαρχία του ΝΟΒΑ ήταν καθολική. Οι δίδυμοι από τον Βόλο Στυλιανός Κουκουσέλης Φούσκης (χρυσό) και Νικόλαος Κουκουσέλης Φούσκης (ασημένιο) έκαναν και στα δύο αγωνίσματα το 1-2, προσθέτοντας ακόμη δύο μετάλλια ο καθένας στη συλλογή τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ίδια η σειρά των τριών νικητριών και στο Ελεύθερο Σόλο, το βράδυ, όπου η Ζωή Καράγγελου (ΝΟΒΑ) κατέκτησε το χρυσό με ένα επίσης εξαιρετικό πρόγραμμα και με την εντυπωσιακή βαθμολογία 343,7958 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Μαρία Αλζιγκούζη του ΝΟ Βουλιαγμένης με 311,6376 β. και το χάλκινο η Μαρία Καραπαναγιώτου του Νέου Ηρακλή με 296,2625 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Σόλο ΕΔΩ.

 

Στο Acrobatic Routine πρώτευσε η ΑΕΚ με τις Βασιλοπούλου, Μανασάκη, Μπέκου, Τάτση, Λιμάνη Ε., Λιμάνη Β., Γιακαλή, Πατάκα, με 135,0918 β. Το ασημένιο πήρε ο ΝΟΒΑ με τις  Μαρία Ιωάννα Αμεράλη / Αθανασία Ιωάννα Δελεσταμάτη /Φωτεινή Ζάρρα/ Ανθή Ιουλιανή Καλαούζη/  Νικολέτα Καλτσογιάννη/  Μάριεμ Μαμπρούκ/Ευαγγελία Σδράλλη (αναπληρωματικές Μαγδαληνή Παπαγεωργίου και Ζωή Καράγγελου) συγκεντρώνοντας  133,1260 β. και το χάλκινο ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 128,2412 β.

Απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή (7/5).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις