Σοκ στο βολιώτικο μπάσκετ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αντώνης Μάνος

Σοκ έχει προκαλέσει στον μπασκετικό κόσμο της Μαγνησίας η είδηση του θανάτου του Αντώνη Μάνου, σε ηλικία 58 ετών.

Ο Μάνος Αντώνης γεννήθηκε στο Βόλο το 1965. Ήταν τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής Βελιγραδίου, με ειδικότητά στην καλαθοσφαίριση και εξειδίκευση στην προπονητική (Α’ κατηγορίας δίπλωμα). Επίσης είχε δεύτερη ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή.

Ως προπονητής, είχε εργαστεί σχεδόν σε όλες τις ομάδες της πόλης, αρχίζοντας από το 1990 στον ΓΣ ΒΟΛΟΥ (κορασίδες-πανελλήνια νίκη), στον ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ (Τοπικό πρωτάθλημα), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (Αντρικό Β εθνική), ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Αντρικό 3 χρόνια 3 κατηγορίες), ΑΝΑΛΗΨΗ ΒΟΛΟΥ (Κορασίδες-Νεάνιδες-συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα), BC VOLOS (Ακαδημίες).

Επίσης από το 2000 έως 2004 εργάστηκε στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ . Τα έτη 2019-21 ήταν προπονητής στη νεανική- αντρική του Αιολικού με πολλές επιτυχίες!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στην εκκλησία της Μακρινίτσας αύριο Κυριακή 7 Μαΐου στις 11.3Ο π.μ.

Το «αντίο» του Αιολικού στον Αντώνη Μάνο

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας προπονητή Αντώνη Μάνου. Έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή που ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Πόσο άδικο και απρόσμενο! Ήταν τόσο ξεχωριστός άνθρωπος. Η απώλεια του είναι μεγάλο πλήγμα για όλον τον μπασκετικό κόσμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει . Ο Αντώνης Μάνος διετέλεσε για δύο χρόνια προπονητής στη νεανική ομάδα του Αιολικού και είχε επιτυχημένη πορεία.

Καλό Παράδεισο Αντώνη!

Το Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου !!»

Ο Ολυμπιακός Βόλου αποχαιρετά τον Αντώνη Μάνο

«Δίδαξε ήθος, αρχές και αξίες Στα χέρια του μεγάλωσαν πολλές γενιές αθλητριών και αθλητών του μπάσκετ Ο Αντώνης Μάνος έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι στο φως.

Τόσο νωρίς, τόσο αιφνίδια Πριν δύο χρόνια δούλευε στον Ολυμπιακό μας, μεταλαμπαδεύοντας αρχές και αξίες στα νέα παιδιά Καλό ταξίδι Αντώνη Μάνο, θα σε θυμόμαστε πάντα με μεγάλη αγάπη Ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στα παιδιά μας

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξέχαστου Αντώνη Μάνου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις