To παγκόσμιο πόλο Νέων γυναικών, η ΚΟΕ και οι Βολιώτες εθελοντές (photos)

Πολλά θα είναι και πάλι τα οφέλη για την πόλη του Βόλου με τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο Νέων γυναικών.

Ο Βόλος γι’ άλλη μια φορά βρίσκεται στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος όσον αφορά τη γυναικεία υδατοσφαίριση, ενώ και η τοπική οικονομία αναμφίβολα θα βγει κερδισμένη, αφού στην πόλη μας βρίσκονται 15 ξένες αποστολές, προπονητές, παράγοντες, αξιωματούχοι της FINA με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

H KOE και… …ο πρόεδρός της Δημήτρης Διαθεσόπουλος ανέθεσαν γι’ άλλη μια φορά (την τρίτη συνεχόμενη) στο Βόλο άλλη μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας. Και φυσικά δεν έφταναν οι καλές δημόσιες σχέσεις για την ανάθεση.

Προφανώς οι προηγούμενες “εξετάσεις” είχαν …επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι πως ο Βόλος διαθέτει πλέον τόσο το έμψυχο δυναμικό, όσο και την τεχνογνωσία μα και τις εγκαταστάσεις για να αναλαμβάνει παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ποια όμως είναι η πραγματική του δύναμη; Οι εκατοντάδες εθελοντές του που και πάλι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα δύο κολυμβητήρια της πόλης μας.

“Οι Βολιώτες εθελοντές είναι περισσότερο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά. Η συννενόηση μαζί τους είναι άμεση και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους εντυπωσιακά” μας είπε ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της ΚΟΕ δημοσιογράφος κ. Φώντας Χήτας. Και όπως όλα δείχνουν είχε απόλυτα δίκιο.

Ο μεγάλος “θησαυρός” του Βόλου, οι εθελοντές του, τον βγάζουν γι’ άλλη μια φορά ασπροπρόσωπο…

Goalkeeper για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις