Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής Β., ήττα με 1-0 από τον ΑΟ Σελλάνων

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό των play off ανόδου στη Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο με τον Ηρακλή Βόλου να γνωρίζει την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε στην Καρδίτσα από τον ΑΟ Σελλάνων με 1-0. Πλέον οι ελπίδες για κατάκτηση θέσεις ανόδου έχουν περιοριστεί σε μαθηματικό επίπεδο, καθώς η ομάδα του βόλου έχει μηδέν βαθμούς με την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

Η ομάδα του Ηρακλή στο α’ μέρος στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο και έδειχνε εικόνα συγκροτημένης ομάδας, παρόλο που δεν είχε την κλασική ευκαιρία. Στο β΄ μέρος οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη πρόσθεσαν κι αυτό το στοιχείο στην αγωνιστική τους εικόνα κι αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στα τελειώματα, τότε θα μπορούσαν να είχαν φύγει από τη Καρδίτσα έχοντας κάποιο βαθμολογικό κέρδος, πέρα από τις καλές εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων τους, για την καλή τους εικόνα.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι στο 15′ καταγράφτηκε το πρώτο σουτ του Τζιόλα από μακριά με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα (17′), η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη επιχείρησε να απειλήσει με σουτ του Κοντοβά μετά από «στρώσιμο» σε εκτέλεση φάουλ του Νούσια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 22′ ο Κακαΐτσας με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά της δεξιάς δοκού του Πολύμερου. Ο Α.Ο. Σελλάνων συνέχιζε να απειλεί και να αναζητεί το γκολ, φτάνοντας πολύ κοντά στο 26′ όταν ο Τζιόλας σέντραρε από αριστερά και ο Μανασής πήρε φαλτσαριστή κεφαλιά που κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Στο 35′ ο Χαρβαλιάς είχε καλό σουτ που πέρασε εκτός, ενώ στο 43′ ο Μανασής εκτέλεσε με πολλά φάλτσα κόρνερ, που ο Πολυμέρου έδιωξε προ της γραμμής με γροθιές. Η τελευταία καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν στο 45′ με τον Μανασή, να σεντράρει από τα δεξιά με εξωτερικό φάλτσο και τον Χαρβαλιά να «πιάνει» καρφωτή κεφαλιά, την οποία εξουδετέρωσε ο πολύ καλός σήμερα, Πολυμέρου.
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Ηρακλής προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά, βγαίνοντας μπροστά με αξιώσεις και βελτιώνοντας αρχικά την εικόνα του. Στο 48΄ ο Νούσιας με σέντρα-σουτ απείλησε την εστία του Θεολόγη και στο 57′ ο Κοντοβάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από θέση έξω δεξιά, έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 62′ οι παίκτες του Ηρακλή έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, με τον Νούσια να σεντράρει και να βρίσκει τον Τσελέπη ανενόχλητο στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος με γυριστό σουτ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια υπήρξε περίπτωση τραβήγματος του Μοράλες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, που δεν δόθηκε πέναλτι, φάση για την οποία υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Στη συνέχεια ο Α.Ο. Σελλάνων ανέβασε την απόδοσή του κι άρχισε να πιέζει για το γκολ της νίκης. Στο 65′ ο Τζιόλας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, οι αμυντικοί απομάκρυναν και ο Δανιήλ με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του ημικύκλιου, έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ηρακλή.
Το γκολ που έκρινε το νικητή, σημειώθηκε στο 70′ από τον Ρέψη. Ο Χαρβαλιάς σούταρε λίγο πριν μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τον Πολυμέρου να διώχνει, όμως στο ριμπάουντ ο Ρέψης από κοντά πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0.
Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία και προσπάθησαν να πιέσουν ακόμη περισσότερο και να επιτύχουν ακόμη ένα γκολ. Στο 75′ ο Μανασής με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Ρέψη, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε άουτ. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ρέψης με ατομική ενέργεια σούταρε συρτά, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυνόμενων του Ηρακλή και κατέληξε κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Νούσια να σουτάρει στο 87′ και τον Θεολόγη να διώχνει ψηλά σε κόρνερ.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Αρχοντής, Περήφανος, Κούρκουλας, Φιλιππούλης, Δανιήλ, Κακαΐτσας (58′ Μάττας), Ρέψης (90+3′ Κλιάφας), Τζιόλας, Χαρβαλιάς (86′ Ακρίβος), Μανασής.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Ασλάνογλου (85′ Σοροβόλας), Κοντοβάς, Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο (40′ λ.τρ. Τζήμας), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Μόσιος (72′ Τσουκάλης), Ντούρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις