Ρήγας Φεραίος: Θετικό το πρόσημο, ευχαριστούμε τους χορηγούς

Με έναν μίνι απολογισμό και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους χορηγούς της ομάδας έκλεισε την αγωνιστική σεζόν ο Ρήγας Φεραίος βάζοντας θετικό πρόσημο στη χρονιά.

Αναλυτικά:

“Αυλαία του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ έπεσε σήμερα, με την ομάδα μας να υποδέχεται στο τελευταίο ματς της σεζόν τη Δήμητρα Ευξεινούπολης με τον Λάκη Μπακάλη να δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να δείξουν την αξία τους.
Μια αναδρομή στο περασμένο καλοκαίρι και στο διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί μπροστά ο ιστορικός σύλλογος του Βελεστίνου, αρκεί ώστε η κατάκτηση της 4ης θέσης της βαθμολογίας να βάζει στον απολογισμό της χρονιάς θετικό πρόσημο.
Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή για την αξιόλογη προσπάθειά τους.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την έμπρακτη στήριξη.
Μεγάλο “ευχαριστώ” στους ιδιώτες χορηγούς που στάθηκαν για μια ακόμη χρονιά δίπλα στο Ρήγα Φεραίο και ήταν αρωγοί στην προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που εμψύχωσαν με την φωνή και το χειροκρότημα τους την ομάδα μας.
Ευχόμαστε σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού για μια καινούρια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο με υψηλότερους πλέον στόχους…
Με βαθιά εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις