Επιστροφή στη δράση για τα play offs με ντέρμπι «αιωνίων»

Η πολύπαθη 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League διεξάγεται απόψε, με την αγωνία να χτυπά «κόκκινο».

Το πιο δραματικό σε εξέλιξη πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, σημαδεύτηκε από την ανατροπή του… κορονοϊού στην προτελευταία στροφή. Ωστόσο, διεξάγεται απόψε στις 21:00 και αναμένεται να δώσει απάντηση στο ερώτημα, ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο.

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν στον Παναθηναϊκό από την Παρασκευή προκάλεσαν μια αναβολή… 25 ωρών της δράσης της 9ης στροφής. Οι «πράσινοι», με 17 ποδοσφαιριστές τους να είναι θετικοί, αλλά οι περισσότεροι ασυμπτωματικοί, καλούνται να παίξουν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο τη νίκη για να αγκαλιάσει τον τίτλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στην 3η θέση, ενώ σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να… δώσουν τον τίτλο στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Η ΑΕΚ από την άλλη αγωνίζεται με τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», επιδιώκοντας να πάρει το «τρίποντο», που ανάλογα με το αποτέλεσμα στο Φάληρο, μπορεί να τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αρκετοί παίκτες της Ένωσης ταλαιπωρήθηκαν από ίωση το προηγούμενο διάστημα, αλλά η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Τέλος, στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ κοντράτεται με τον Βόλο, έχοντας αρκετές απουσίες. Ωστόσο και η ομάδα της Μαγνησίας έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και είναι αδιάφορη, μιας και έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο «Δικέφαλος» με νίκη, κράτα την τύχη στα χέρια του αναφορικά με την 3η θέση, ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, την τελευταία αγωνιστική. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω Κυπέλλου, εάν κατακτήσει την κούπα.

 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

21:00 Novasports Prime Άρης – ΑΕΚ Super League

21:00 COSMOTE SPORT 3 HD Βόλος – ΠΑΟΚ Super League

21:00 COSMOTE SPORT 2 HD Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Super League

Η βαθμολογία

  1.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    34    77
    2.  AEK    34    77
    3.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    34    67
    4.  ΠΑΟΚ    34    64
    5.  ΑΡΗΣ    34    50
    6.  ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ    34    40

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις