Χωρίς επτά βασικούς παίκτες ο Βόλος απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ

Προτελευταία στροφή των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να υποδέχεται απόψε στις 9 μ.μ. τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική, γνωρίζοντας πως το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο και λόγω του ονόματος του αντιπάλου, αλλά και των σημαντικών απουσιών που έχει η ομάδα.

Η αναβολή και των τριών αγώνων της αγωνιστικής κατά μία μέρα, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Παναθηναϊκού, δεν αλλάζει κάτι για τον Βόλο, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μεγάλη καταπόνηση από τα συνεχόμενα παιχνίδια κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αλλά και από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν όλες τις ομάδες.
Ο Βόλος δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, καθώς το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο κατέληξε στον Άρη. Ο Κώστας Μπράτσος καλείται να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μετά και τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν, απέναντι στον ΠΑΟΚ (έχει και αυτός απουσίες), ο οποίος παλεύει για την 3η θέση που δίνει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Όπως φαίνεται, θα δούμε και πάλι τους πλάγιους μπακ, Άλχο και Λούνα να αγωνίζονται πιο μπροστά, ως μεσοεπιθετικοί από τη δεξιά και την αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Είχαν πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Άρη, παίζοντας σ’ αυτές τις θέσεις, με τον Άλχο μάλιστα να σκοράρει το δεύτερο τέρμα του Βόλου, το οποίο ξεκίνησε από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λούνα στον Γκάγκι και παράλληλο γύρισμα του τελευταίου για τον Φινλανδό αμυντικό. Ο Ασλανίδης θα πάρει και πάλι θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας, παρτενέρ του Πίρινεν, με τον Τάχατο (σκόραρε κόντρα στον Άρη) να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σι στο αριστερό. Ο νεαρός Αυγερινός θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια από τη στιγμή που ο Κότνικ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Από εκεί και πέρα Τσοκάνης, Μεταξάς και Κάτσε αναμένεται να αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή. Στις άλλες δύο θέσεις λογικά θα παίξουν οι Πιρές και Μεσκίδα, καθώς Τσιρίνος και Οζέγκοβιτς παραμένουν τραυματίες. Τιμωρημένοι είναι οι Μίλος Ντέλετιτς (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη) και ο Έντσο Γκάγκι (συμπλήρωσε κάρτες). Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται ο Ζαν Μπαριέντος.
Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Άλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Πιρές και Τσελεμπάκης.

Χωρίς πέντε παίκτες ο ΠΑΟΚ
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Κάποιο απρόοπτο δεν σημειώθηκε και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αγωνιστεί με πέντε απουσίες. Αφού ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είναι αμφίβολος για το υπόλοιπο της σεζόν, έκανε θεραπεία. Ατομικό ακολούθησαν Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.
Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Διαιτητής ο Βεργέτης
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθήνων). Στο VAR ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) και AVAR ο Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις