Άμεσα ο Ολυμπιακός Β. πρέπει να επιστρέψει στον ποδοσφαιρικό χάρτη

Σε μεταβατικό στάδιο μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ύστερα από δύο συνεχόμενους υποβιβασμούς την τελευταία διετία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην Α’ ΕΠΣΘ.

Η νέα τάξη πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την οποία εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος, οφείλει να φροντίσει για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας, με αποκλειστικό στόχο την άμεση επάνοδο του Ολυμπιακού στις εθνικές κατηγορίες.
Οι άνθρωποι που ανέλαβαν να λειτουργήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια καλούνται να βάλουν και πάλι τον Ολυμπιακό στον ποδοσφαιρικό χάρτη και να δώσουν όραμα στον κόσμο. Χιλιάδες φίλαθλοι που αγαπούν τον Ολυμπιακό έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα, μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτούς τους φιλάθλους ο σύλλογος πρέπει να τους ξανακερδίσει και να τους φέρει στο γήπεδο. Αυτό θα επιτευχθεί με δουλειά εντός και εκτός γηπέδου, ενώ θα πρέπει να δημιουργηθεί νέα γενιά φιλάθλων, με το εγχείρημα να μην είναι εύκολο, όταν στην πόλη υπάρχουν δύο επαγγελματικές ομάδες.
Η νέα διοίκηση και τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν θα πρέπει να ιεραρχήσουν τα πράγματα και να προχωρήσουν οι κινήσεις. Πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι αυτό του προπονητή. Ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές, με τον Στέλιο Αρσένο να είναι ψηλά στη λίστα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και να μείνουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές που έχουν τα προσόντα και τις δυνατότητες να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στην Α’ ΕΠΣΘ και να πάρει το πρωτάθλημα.
Οι συζητήσεις με παίκτες έχουν ήδη αρχίσει και θα συνεχιστούν με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Θυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλου της ΕΠΣΘ και θα αντιμετωπίσει τον Θησέα την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κλείσουν μια κακή χρονιά με την κατάκτηση ενός τροπαίου.
Στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνουν αρκετοί παίκτες που έχουν το ταλέντο να αναδειχθούν μέσα από τον Ολυμπιακό και να βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Ωστόσο, θα γίνουν και σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την προοπτική της δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας και ενός κορμού που θα αποτελέσει τη βάση του Ολυμπιακού και στη Γ’ κατηγορία, εφόσον οι “ερυθρόλευκοι” φροντίσουν να είναι περαστικοί από την Α’ ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις