“Χουνέρι” από Ολυμπιακό σε Καρυπίδη – “Τέλος” οι καλές σχέσεις τους!

Μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στις δύο διοικήσεις το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγοι που συνδέουν την ένταση και με το φινάλε των πλέι οφ…

Ολυμπιακός – Άρης: Θέματα με τον Αμπού Καμαρά φαίνεται ότι υπάρχουν στους Κίτρινους, καθώς όπως έχει διαρρεύσει στο ρεπορτάζ της ομάδας του έχουν γίνει συστάσεις για την αγωνιστική συμπεριφορά του.

Η αλήθεια είναι ότι τον περασμένο Γενάρη ο Καμαρά είχε βρεθεί στον Άρη για να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του, δεδομένου ότι από το Λιμάνι είχε αποχωρήσει σχετικά νωρίς το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς. Άρα ο προπονητής που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, με βάση το πλάνο του, δεν ήταν εκεί για να τον στηρίξει.

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο διάστημα στον Άρη ήταν μουδιασμένο για τον καμαρά, με μόλις ένα γκολ, αλλά στα πλέι οφ έχει πάρει μπρος και δείχνει ότι μπορεί να γίνει μια πολύ καλή και χρήσιμη λύση 11άδας για τους Κίτρινους. Τότε γιατί του έγιναν συστάσεις για την αγωνιστική του συμπεριφορά; Γιατί διαμαρτύρεται διαρκώς και φωνάζει μέσα στο γήπεδο!

Κατά τα άλλα οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ευχαριστημένοι μαζί του και το προσεχές καλοκαίρι πρέπει να πληρώσουν (βάσει της υποχρεωτικής οψιόν!) 2,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, για να τον αποκτήσουν ξανά με κανονική μεταγραφή!

Γιατί δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του από τον περασμένο Γενάρη και οι δύο ομάδες είχαν προχωρήσει στον δανεισμό του; Γιατί ο Άρης δεν μπορούσε να προχωρήσει σε αγορά λόγω των κανόνων του Financial Fair Play – Οι Κίτρινοι δεν είχαν έξτρα έσοδα από αυτά που ήδη είχαν δηλωθεί και η πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν είχε προχωρήσει όταν επέστρεψε ο Καμαρά.

Για να το κλείσουμε: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα συνεχίσει στον Άρη από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά (εκτός αν καταφέρει ο μάνατζέρ του να βρει πρόταση από το Νησί και γίνει εκ νέου πώληση των δικαιωμάτων του) και οι Πειραιώτες θα βάλουν 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους, για έναν παίκτη που έπιασε Λιμάνι αλλά δεν είχε ποτέ την ευκαιρία (αγωνιζόμενος σε 5-6 διαδοχικά ματς) για να δείξει τη δεδομένη αξία του…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις