Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Πού θα δείτε τον “τελικό” με φόντο το Final 4 του Κάουνας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (9/5) την Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΣΕΦ (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 5 της σειράς, με τον νικητή του αγώνα να παίρνει την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

Η στιγμή που περίμενε όλη την σεζόν ο Ολυμπιακός έφτασε. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται στο κατάμεστο ΣΕΦ (9/5, 21:30, Novasports Prime) την Φενέρμπαχτσε στο Game 5 της σειράς, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για το Final Four του Κάουνας.

Με την σειρά στο 2-2 (και κάθε ομάδα να μετράει από ένα σπάσιμο έδρας) τα πάντα είναι ανοιχτά πλέον στο πιθανότατα πλέον ισορροπημένο και αμφίρροπο ζευγάρι των φετινών playoffs της EuroLeague.

Η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου – που έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης – έχει χαρακτηριστεί ως αμφίβολη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα από πλευράς Ολυμπιακού. Η Φενέρ δεν θα έχει σίγουρα τον Ντέβιν Μπούκερ, ωστόσο λογικά θα βρίσκεται κανονικά στην 12αδα οι Σκότι Γουίλμπεκιν (ήταν και στο Game 4), ενώ η συμμετοχή του Νεμάνια Μπιέλιτσα επίσης χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις