Αξιολογεί το ρόστερ του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος

Αν ρίξουμε, ωστόσο, μια ματιά στους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν για λογαριασμό του Βόλου στο παιχνίδι, θα διαπιστώσουμε ότι κανείς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές δεν θεωρούνταν, ως βασικός, τη φετινή χρονιά. Για διάφορους λόγους ο Κώστας Μπράτσος δεν είχε στη διάθεσή του, τους Γκάγκι, Ντέλετιτς, Τσιρίνος, Σιέλη, Οζέγκοβιτς, Κότνικ, Μπαριέντος, σ’ αυτούς να προσθέσουμε τους Κλέιμαν και Εσκοβάλ που έλυσαν πρόωρα τη συνεργασία τους, μετά το περιστατικό που συνέβη με τον Κλέιμαν, ενώ έμειναν στον πάγκο και οι Τσοκάνης, Άλχο, Λούνα (έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο).

Ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Αυγερινός έκανε τη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα (από τέταρτος γκολκίπερ στην ομάδα έχει γίνει πρώτος μετά και τους τραυματισμούς των Κότνικ και Παπαδόπουλου) ενώ πρώτο παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ για φέτος ήταν αυτό για τον Θανάση Τριανταφύλλου, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο (πήρε τη θέση του Οικονομόπουλου).

Βασικός, μόλις για δεύτερη φορά φέτος (έχει παίξει συνολικά σε 15 ματς), ξεκίνησε ο Αλέξανδρος Καρτάλης (έπαιξε 75 λεπτά), ενώ ο Κυριάκος Ασλανίδης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Τέταρτη φετινή συμμετοχή για τον Αντώνη Οικονομόπουλο, ο οποίος έχασε όλη τη χρονιά λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία (αγωνίστηκε βασικός και έπαιξε 67 λεπτά).

Ο Κώστας Μπράτσος έδωσε την ευκαιρία να παίξουν παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, αξιολογώντας παράλληλα το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις