“Κλειδώνει” το Πανθεσσαλικό για τον τελικό: «Με 400-500 προσκλήσεις»

Η περίπτωση του Πανθεσσαλικού έχει επανέλθει δυνατά στο προσκήνιο για τον τελικό του Κυπέλλου και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις… διαπραγματεύσεις της ΕΠΟ με τον Αχιλλέα Μπέο, όπως τόνισε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Διακοφώτης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis κι αναφέρθηκε στην προοπτική να γίνει τελικά στην Ελλάδα ο τελικός του Κυπέλλου και συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό, όπως ορίζει η προκήρυξη.

«Ο κ.Μπέος ζητάει να 400 προσκλήσεις και η ΕΠO συμφωνεί. Υπάρχει αίτημα για περισσότερες προσκλήσεις, δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Θα υπάρχουν μόνο προσκλήσεις, ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο», ανέφερε αρχικά ο κ.Διακοφώτης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να γίνει ένας τελικός και θα γίνει. Έχουμε εξασφαλίσει τρία γήπεδα σε Αλβανία, Πολωνία και Ρουμανία. Ο πρόεδρος θα έρθει σε επαφή με τις ΠΑΕ και την Παρασκευή θα παρθεί η απόφαση. Ποτέ δεν μπήκε στο τραπέζι το οικονομικό από καμία ΠΑΕ παρά μόνο η ταλαιπωρία. Εμένα αν με ρωτάτε, θα έλεγα στον Βόλο. Σημασία έχει να υπάρξει διάθεση και συνεργασία με τον κ.Μπέο. Οι ομάδες το θέλουν. Δεν θα τα χαλάσουμε αν είναι 400-500 προσκλήσεις». 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις