Ολοκληρώνεται μία πετυχημένη χρονιά για τον Βόλο

Μία πολύ καλή χρονιά για τον Βόλο ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», όπου οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν το τελευταίο ματς για τα πλέι οφ, με την «Ένωση» να θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ήδη στην ΑΕΚ ετοιμάζουν φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και μέρος αυτής της γιορτής θα αποτελέσει και ο Βόλος. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί με το που κυκλοφόρησαν και στην «OPAP Arena» δεν θα πέφτει… καρφίτσα. Μετά από πέντε χρόνια η ΑΕΚ ετοιμάζεται να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια και να πανηγυρίσει τον πρώτο της τίτλο στο νέο της γήπεδο, στην «Αγια Σοφιά».
Για τον Βόλο η φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη, παρότι η ομάδα στα πλέι οφ δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη, παίζοντας με πολύ δυνατούς αντιπάλους, που πάλεψαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Για τους «κυανέρυθρους» η είσοδος στα πλέι οφ ήταν υπέρβαση, με τον στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιά να υλοποιείται αρκετές αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις