Μπέος: «Ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες;»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και πρότεινε να γίνει σε αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό και τόνισε η μόνη λύση είναι να γίνει διπλός τελικός. Παράλληλα προειδοποίησε πως αν η ΑΕΚ υποτιμήσει τον Βόλο, θα το πληρώσει.

Τα δύο αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

«Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία. Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση»

Σε ό,τι αφορά το ματς με την ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζεται για φιέστα στην «OPAP Arena», ο Μπέος δήλωσε: «Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις