Η UEFA άνοιξε τον φάκελο του Πανιωνίου

Άνοιξε τον φάκελο του Πανιωνίου η UEFA, όπως αναμενόταν εδώ και αρκετές ημέρες. Άνθρωποι της εταιρείας Delloite, η οποία συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου, βρίσκονται στην Αθήνα (και θα μείνουν για δύο ημέρες τουλάχιστον) και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΠΟ ώστε να ελέγξουν τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τους άναψε το πράσινο φως η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Θα κρίνει αν πήρε δικαίως την άδεια μέσω της οποίας παίρνει μέρος στα play off και αν δεν αλλάξει κάτι θα συμμετάσχει στην Ευρώπη.
Η UEFA κινητοποιήθηκε ύστερα από προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα, που επιδιώκει να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τους ελεγκτές θα συνεργαστεί ο Γιώργος Δημητρίου (διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ), ο οποίος δεν μπορεί να εκφράσει άποψη και το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει ό,τι στοιχεία του ζητηθούν, διευκολύνοντας το έργο τους. Πάντως η απόφαση θα ανακοινωθεί (ύστερα από αίτημα της Super League) μετά το τέλος των play off προκειμένου να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επιπλέον, υπάρχει η φήμη ότι θα εξεταστεί ο φάκελος ακόμη ενός συλλόγου της Super League και είναι πιθανό να έχει γίνει κι άλλη καταγγελία, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποια παραπάνω πληροφορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις