Απόφαση Ε.Ε. ΕΠΟ: “Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός – Θέλουν κόσμο οι δύο φιναλίστ”

Μοιράσου το άρθρο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 24 Μαΐου στις 20:30 και το Elbasan Arena στην Αλβανία είναι εναλλακτική αν προκύψει κάποιο ζήτημα μη προβλέψιμο. Να τονιστεί πως συμφωνούν οι δύο φιναλίστ για τελικό χωρίς κόσμο, αλλά υποχρεωτικά θα δεχθούν τους τιθέμενους όρους από την Ομοσπονδία και την Πανθεσσαλικό ΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Αφού έλαβε γνώση των επιστολών του Δημάρχου Βόλου και της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ αντίστοιχα, αποδέχεται τους όρους διεξαγωγής, όπως αυτοί τίθενται από την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ, για την τέλεση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, την Τετάρτη 24.05.2023 και ώρα έναρξης 20:30, με την υποσημείωση ότι οι 2 φιναλίστ δεν αποδέχονται τους όρους διεξαγωγής επιθυμώντας την παρουσία των φιλάθλων τους, ωστόσο υποχρεωτικά θα δεχθούν τους από την ΕΠΟ και την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ τιθέμενους όρους.

Περαιτέρω, εάν για οποιονδήποτε λόγο αντικειμενικό και μη προβλέψιμο σήμερα δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα κατά την ως άνω ημερομηνία και ώρα, η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, όπως ορίσει τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα στο Elbasan Arena, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας, κατά την ίδια ή την αμέσως επόμενη διαθέσιμη και αντικειμενικά εφικτή ημερομηνία.

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν οι κ. Παναγιώτης Δημητρίου και Δημοσθένης Κουπτσίδης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις