Μπέος: «Ανακάλεσα για Πανθεσσαλικό μετά από συζητήσεις με Μελισσανίδη και Σαββίδη»

Μοιράσου το άρθρο

Επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έστειλε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στην οποία αναλύει τους λόγους για τους οποίους ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και να ανάψει το πράσινο φως για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στις 20:30.

Ο κ. Μπέος έκανε λόγο για ερασιτεχνικούς χειρισμούς ενώ τόνισε ότι ανακάλεσε την απόφασή του μετά από κατ’ ιδίαν συζητήσεις του με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ: «Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου που το αγαπώ και το υπηρετώ επί σειρά ετών, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τους τραγικούς χειρισμούς των υπευθύνων σχετικά με την διεξαγωγή μιας κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης, όπως ο τελικός του Κυπέλλου, που αντί για μια γιορτή και ευκαιρία προβολής και διάδοσης του κοσμαγάπητου αθλήματος γίνεται ακόμη μια αιτία δυσφήμισής του, αλλά και διασυρμού των θεσμών.

Με τους ερασιτεχνικούς, κατά την πιο επιεική έκφραση, χειρισμούς, που έκπληκτη η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί, οδηγηθήκαμε στο τραγικό αδιέξοδο να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο στην Ελληνική Επικράτεια!

Τούτου δοθέντος και κατόπιν των κατ’ ιδίαν συζητήσεων με τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων του τελικού, κ.κ. Μελισσανίδη και Σαββίδη, τους έντονους προβληματισμούς των οποίων κατανοώ, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για τη μη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ευχή κι επιθυμία μου παραμένουν όπως κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να τηρούνται τα αυτονόητα και οι φίλαθλοι των εκάστοτε φιναλίστ να συνυπάρχουν στις κερκίδες στηρίζοντας τις ομάδες τους και απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε την υποχρέωση να συμβάλλουμε όλοι. Μέχρι τότε η λύση είναι η διεξαγωγή διπλών αγώνων».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις