Χοντρό… επεισόδιο Φιλιππούση στην ΕΠΟ για τα χρήματα της SL2

Αιτία του επεισοδίου ήταν τα χρήματα (800.000 ευρώ), που η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει από τις 31/3 ότι θα δοθούν στη Super League 2 ώστε να καλύψουν τα έξοδα διαιτησίας.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θωμαϊδης, που είναι εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο ΔΣ της Super League 2, εξανέστη όταν πληροφορήθηκε ότι ενάμιση μήνα μετά τη συμφωνία Μπαλτάκου – FIFA, τα χρήματα δεν έχουν έρθει στην ομοσπονδία, επειδή δεν έγιναν οι δέουσες ενέργειες και γι’ αυτό απευθύνθηκε στο Φιλιππούση, που εκ της θέσης του και των αρμοδιοτήτων που αυτήν απορρεόυν, θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει για την υλοποίηση της συμφωνίας.

Οι απαντήσεις του Φιλιππούση και όσα διημείφθησαν προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να υπάρξει χοντρό επεισόδιο μεταξύ των δύο, το οποίο σταμάτησε μετά την παρέμβαση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που ήταν παρόντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φιλιππούσης, φέρεται να έστειλε επιστολή προκειμένου να έρθουν τα χρήματα για τις ομάδες της Super League 2, μετά το επεισόδιο με τον Θωμαϊδη!

Την επομένη του επεισοδίου, ο Θωμαϊδης, κατά την παρουσία του στο ΔΣ της Super League 2, υποστήριξε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ήρθε σε σύγκρουση εντός ΕΠΟ, ώστε τα χρήματα να έρθουν και να δοθούν στις ομάδες.

Πηγή: soccerplus

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις