Στη Super League o Πανσερραϊκός, 0-0 στην Καρδίτσα (video)

Μετά από 13 χρόνια ο Πανσερραϊκός επιστρέφει και μαθηματικά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον βαθμό που κατέκτησε στην Καρδίτσα (0-0).

Μια χρόνια σαν όνειρο. Μια σεζόν κυριαρχίας που σφραγίστηκε με την μαθηματική άνοδο του Πανσερραϊκού στην έδρα της Καρδίτσας μετά το ισόπαλο 0-0.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη χρειάζονταν έστω έναν πόντο για να πανηγυρίσει μια μεγάλη επιτυχία και δεν μπορούσε να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Στα του αγώνα δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους δίχως όμως να εκμεταλλευτούν καμία από αυτές.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε άπαντες να πανηγυρίζουν στο γήπεδο, ενώ το πάρτι μεταφέρθηκε στις κερκίδες και τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Τα «λιοντάρια» των Σερρών επιστρέφουν ξανά στη Super League με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.

Πλέον το ραντεβού ανανεώθηκε για το γήπεδο εκεί όπου θα γιορτάσουν όλοι μαζί την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας.

Οι συνθέσεις: 

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Λαγός, Μπάλλας (73′ Βερνάρδος), Κοζορώνης, Αθανασιάδης, Ελιβέλτο, Γιάκος.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος, Κανίς (46′ Μούργος), Στίνα, Μπαΐροβιτς (65′ Θυμιάνης), Κατσαντώνης.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

*σε λίγο θα προστεθεί τα βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις