«Κλείνει» ο Τζαναβάρας στον Ολυμπιακό Βόλου

Το θέμα του προπονητή είναι άμεσης προτεραιότητας για τον Ολυμπιακό και αναμένεται να κλείσει μέχρι την Τετάρτη (25/5). Με τέσσερις προπονητές φέρεται να συζητούν τα άτομα της διοικούσας επιτροπής (Παναγόπουλο, Τζαναβάρα, Γκουλή, Γράφα) και μέχρι προχθές προβάδισμα είχε ο Κώστας Παναγόπουλος.
Τα δεδομένα…

…φαίνεται να αλλάζουν και αυτός που είναι επικρατέστερος να αναλάβει την ομάδα είναι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Πρόκειται για έμπειρο προπονητή, με ήθος, ο οποίος έχει προσφέρει έργο σε όσες ομάδες έχει εργαστεί και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τον Ολυμπιακό.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1964 και έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες (Αστέρα Τρίπολης, Παναχαϊκή, Ρόδο, Κόρινθο, Παναιγιάλειο, Βύζαντα Μεγάρων, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου δύο φορές τη μία στη Σούπερ Λιγκ, Λάρισα). Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Παναιγιάλειο, όπου αποχώρησε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Το όνομά του είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και πέρυσι το καλοκαίρι, πριν αναλάβει την ομάδα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Από τον Ιούνιο του 2008, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις