Τελευταίο παιχνίδι για Βόλο κόντρα στην ΑΕΚ με το τεράστιο κίνητρο

Πέφτει σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο Βόλος αγωνίζεται στις 8 μ.μ. στην “Opap Arena” με την ΑΕΚ, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο η “Ένωση” ετοιμάζει φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

Βέβαια, για να στεφτεί πρωταθλήτρια η ΑΕΚ για 13η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από πέντε χρόνια, θα πρέπει σήμερα να μην χάσει από τον Βόλο, ο οποίος στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου είχε επικρατήσει με 1-0 στη Ριζούπολη.
Διαφορετικό, ωστόσο, ήταν εκείνο το παιχνίδι από το σημερινό, με την ΑΕΚ να έχει τεράστιο κίνητρο, ενώ ο Βόλος πέρα από το γεγονός ότι είναι βαθμολογικά αδιάφορος και υποδεέστερη ομάδα από την ΑΕΚ, θα έχει και σημαντικές απουσίες για ένα ακόμη ματς.
Οι “κυανέρυθροι” ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τους Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Κότνικ, Σιέλη, Μεσκίδα, τον Μπαριέντος, όπως και τον τιμωρημένο Πιρές. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή οι Ντέλετιτς και Γκάγκι, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.
Ο Κώστας Μπράτσος αναμένεται να δώσει και σήμερα τη δυνατότητα σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα να αγωνιστούν και ποντάρει στον ενθουσιασμό και στο πάθος που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕΚ.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Άλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκάγκι, Κάτσε, Καρτάλης, Ντέλετιτς, και Τσελεμπάκης.

Διαιτητής ο Μανούχος
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βαγγέλης Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας, με βοηθούς την Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) και τον Παντελή Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας). Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR o Μιχάλης Παπαδάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις