Ώρα… φιέστας για την ΑΕΚ, μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την 3η θέση

Πέφτει η αυλαία της φετινής σεζόν στη Super League, με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται για φιέστα κόντρα στον Βόλο, ενώ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό με έπαθλο την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με τρεις αναμετρήσεις σε OPAP Arena, Λεωφόρο και Τούμπα.

Η ΑΕΚ (20:00, Cosmote Sport 2) μετά την προσπέραση της περασμένης εβδομάδας, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Τυπικά της αρκεί ο ένας βαθμός απέναντι στον Βόλο, φυσικά όμως θα ψάξει μία εμφατική νίκη, για να γιορτάσει… όπως πρέπει την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι σε έναν ελλιπέστατο αντίπαλο, που θα κατέβει στο παιχνίδι με μόλις 17 διαθέσιμους παίκτες. Μόνο ο Αραούχο απουσιάζει για την Ένωση, ενώ στον Βόλο αποχώρησαν πρόωρα οι Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Μεθκίδα, Πιρές (ήταν τιμωρημένος), Κότνικ, με τους Σιέλη, Μπαριέντος να είναι τραυματίες.

Το πιο σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι πάντως διεξάγεται στην Τούμπα (20:00, Novasports Prime), με έπαθλο την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη επί του Ολυμπιακού, αφού σε αυτή την περίπτωση θα υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, ενώ οι Ερυθρόλευκοι πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα. Αρκετές επιστροφές για τον Δικέφαλο, καθώς επανέρχονται οι Ίνγκασον, Αουγκούστο, Σάστρε, Τάισον, αλλά και ο Κούρτιτς μετά από μήνες, ενώ υπάρχει νέα απώλεια ο Ελ Καντουρί, με τον Ολιβέιρα να παραμένει στα “πιτς”. Για τον Ολυμπιακό υπάρχει η επιστροφή του Πασχαλάκη, σταθερά απουσιάζει ο -εκτός πλάνων- Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ραμόν.

Τρίτο παιχνίδι της ημέρας στη Λεωφόρο (20:00, Cosmote Sport 3), με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει ένα νικηφόρο φινάλε κόντρα στον Άρη, σε μία σεζόν όπου έφτασε στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πιει νερό. Τυπικά έχουν κάποιες μαθηματικές ελπίδες οι Πράσινοι, ουσιαστικά όμως ψάχνουν κάτι περισσότερο από θαύμα, για να κατακτήσουν εκείνοι το πρωτάθλημα (νίκη δική τους, ήττα της ΑΕΚ). Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα το Τριφύλλι, που θα έχει ξανά τον Σένκεφελντ ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ για τον Άρη επανέρχονται οι Πάλμα και Φαμπιάνο, με τους Μπράμπετς, Νταμπό να παραμένουν εκτός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις