“Λύγισε” στο τάι μπρέικ (photos)

Μία ανάσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος, έφτασαν τα κορίτσια του τμήματος βόλεϊ της Νίκης αντιμετωπίζοντας την Λαμία στον τελικό, που πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό. Η ομάδα του Χρήστου Γαλαζούλα προηγήθηκε με 2-1 σετ, είχε το προβάδισμα στο 4ο σετ, όμως δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους με αποτέλεσμα την ισοφάριση της Λαμίας. Στο τάι μπρέικ η κακή ψυχολογία επέδρασε καταλυτικά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Νίκη με συνέπεια το τελικό 3-2 υπέρ της Λαμίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου και το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης:

Πικρή γεύση για την ομάδα της Νίκης Βόλου είχε ο χθεσινός τελικός του κυπέλου της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος!
Ηττήθηκε τελικά η ομάδα μας με 3-2 σετ από τον ΑΟ Λαμίας χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλμυρού.
Η ομάδα του Χρήστου Γαλαζούλα αν και παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες των Γιαγκουνίδου, Πόλη και Τσανακτσή, τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μας, Δόλγυρα, Ντάιμου, Αφέντου, Κολοβού, Σταυρακοπούλου, Βλαχάκη, Χαλκιά, Γκαγκαδέλλη, Αυγερινού, Λώλου, Βαίτση και Παππά, αφού ξεκίνησαν νωθρά και απώλεσαν το πρώτο σετ, στη συνέχεια κατόρθωσαν να επιστρέψουν δυναμικά στο παιχνίδι και εξαιρετικό βόλλευ προηγήθηκαν με 2-1 σετ. Στο τέταρτο σετ η ομάδα προηγήθηκε με 19-15 και όλα έδειχναν πως θα τελείωσει το παιχνίδι υπέρ μας, όμως λίγο οι εύκολοι πόντοι που έδωσε η ομάδα μας στον αντίπαλο και λίγο τα διαιτητικά λάθη σε κρίσιμα σημεία οδήγησαν τελικά στην απώλεια του σετ με 25-23. Στο τάι μπρέικ η κακή ψυχολογία της ομάδος μας λόγω της απώλειας του τέταρτου σετ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και μοιραία χάθηκε το σετ με 15-8! Την ομάδα συνόδευσαν οι Κολόζος, Αρβανιτόπουλος, Καπουρνιώτης και ο γιατρός της ομάδος μας Γιώργος Γάτος. Επίσης το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις