Κλέωπας: «Δε θα τελειώσει γρήγορα η εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης»

Ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Αρης, Λάκης Κλέωπας, υποστήριξε πως δεν παραιτείται από τη θέση του, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και οι “κίτρινοι” θα παίξουν στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

«Δε φεύγω. Χθες είπα ότι θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του ΑΣ και του εφόρου αν του επιθυμούν. Δημιουργήθηκε ένα θέμα σε διάφορα σάιτ που έλεγαν πράγματα εναντίον και αυτό δεν με ευχαρίστησε καθόλου και γι’ αυτό παραιτήθηκα. Μου καταλογίζουν ότι καθυστερώ την εκκαθάριση και ότι αυτή δεν γίνεται σωστά. Μου τηλεφώνησε ο έφορος και δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου όπως και ο κ. Ψηφίδης και όλα τα μέλη του ΔΣ. Τη Δευτέρα θα βρεθούμε όλοι μαζί για να μπορέσει ο Άρης να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή».

Για το αν ο Αρης παίξει στη Football League: «Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει όλους. Ο Αρης πρέπει να παίξει στη Football League. Έχουμε διαβεβαίωση από τον κ Μαστρογιάννη ότι κατά 99% θα παίξουμε στη Football League και πως η εκκαθάριση προχωράει κανονικά. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον κ. Μαστρογιάννη και πιστεύω ότι κάπου βασίζεται. Εφόσον και ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε με τον έφορο και μας το λένε αυτό, κάτι θα υπάρχει. Η εκκαθάριση καθυστερεί λόγω του Ρυσίου. Αν δεν υπήρχε το θέμα της δίκης για το Ρύσιο θα είχαμε τελειώσει. Η ΠΑΕ Αρης είναι η μόνη που είχε ακίνητο και πρέπει να εκποιηθεί. Γίνονται καθυστερήσεις λόγω της αίτησης του κ. Σκόρδα».

Για το αν τελειώσει γρήγορα η εκκαθάριση: «Από την ημέρα που άρχισε η εκκαθάριση, τον Οκτώβρη του 2014, έχουν αλλάξει 4 έφοροι. Ηταν ο κ. Γαλανός μετά ήρθε ο κ. Κάλας, πριν ήταν ο κ Αρβανιτίδης, μετά ήρθε ο σημερινός έφορος και είχε έτοιμη την ομάδα από τον Σεπτέμβριο χωρίς κανένα συμφωνητικό πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι δε θα τελειώσει γρήγορα η εκκαθάριση διότι στις 6 Ιουνίου έχουμε την επανάληψη του δικαστηρίου. Η πρώτη απόφαση ήταν στο 1,2 εκατ. ευρώ, ένα τεράστιο ποσό.

Διάβασα κάπου ότι ο νόμος δεν προλαβαίνει να αλλάξει ως το Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσουν τα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα με τον παλιό νόμο που επιτρέπει τη δημιουργία νέας πριν την εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις