Θέλουν το Κύπελλο ΕΠΣΘ στον Ολυμπιακό Βόλου

Αύριο Τετάρτη 17/5, με τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 5 μ.μ. τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό, με στόχο να κλείσουν μια πολύ κακή χρονιά με την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Θησέα στον πάγκο του Ολυμπιακού θα καθίσει ο Σωτήρης Πετσιμέρης, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μαζί του και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Λευτέρης Φούτρης.
Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο παιχνίδι στις 30 Απριλίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Από τότε και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ θα μεσολαβήσουν 17 μέρες, με τους παίκτες να μην γυμνάζονται σε καθημερινή βάση, αλλά να προσπαθούν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Την περασμένη Παρασκευή η ομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Κ17 του συλλόγου στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παιχνίδι με τον Θησέα και να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο, κλείνοντας έστω με ένα τίτλο, μια πολύ κακή χρονιά, με την ομάδα να καλείται να κάνει restart από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις