Πρώτες επαφές στον Ολυμπιακό Βόλου με παίκτες

Η κοινοπραξία επενδυτών που έχει αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου θα αρχίσει να προχωρά τις κινήσεις σχεδιασμού του ρόστερ και λειτουργίας της ομάδας μετά τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Ωστόσο, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, τόσο του υπάρχοντος ρόστερ, όσο και με παίκτες που έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Στέλιος Αρσένος, ο οποίος έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση πως θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος εκπροσωπεί τους επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε πρώτη φάση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα.
Η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή αρκετών παικτών, καθώς θα πρέπει να υπάρχει ένας βασικός κορμός, πάνω στον οποίο θα «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός. Ο Στέλιος Αρσένος γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες και θα είναι αυτός που θα εισηγηθεί στη διοίκηση ποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραμείνουν στον σύλλογο, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις