“Γεύση” από Α1 για τους “μικρούς” του Γ.Σ. Αλμυρού

Το Σάββατο 14 Μαΐου ταξίδεψαν οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Α. στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν φιλικά με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Ολυμπιακού. Οι νεαροί αθλητές (γεννηθέντες 2005, 2006, 2007), με τον προπονητή τους κ. Τσαμπίρα Νέστορα και τη συνοδεία αρκετών γονιών, έφτασαν το πρωί του Σαββάτου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εντύπωση σε…

…όλους προκάλεσε το γεγονός του πόσο θερμά τους υποδέχθηκαν οι ιθύνοντες του Πειραϊκού Συλλόγου.

Η ονειρική ημέρα των παιδιών ξεκίνησε με τη,ν διεξαγωγή των αγώνων από της 12:00 μέχρι της 15:00. Στην συνέχεια γνώρισαν κάποιοι από τα ίνδαλματά τους, μίλησαν μαζί τους, φωτογραφήθηκαν και ακούσανε τις συμβουλές τους, στο πώς να γίνουνε καλύτεροι άνθρωποι και αθλητές.

Σε αυτό το σημείο τα παιδιά του Γ.Σ.Α. και οι προπονητές τους ευχαρίστησαν ολόθερμα τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Κεραμέα Νίκο για την απίστευτη φιλοξενία.

Η μαγική όμως ημέρα των νεαρών αθλητών είχε συνέχεια στο ΟΑΚΑ, όπου παρακολουθήσανε τον αγώνα ΠΑΟ – ΑΡΗΣ, για τους ημιτελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα παιδιά ζήσανε έντονα τον αγώνα και ευχαριστήθηκαν να βλέπουν δύο από τις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες. Κατόπιν στα αποδυτήρια φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του ΠΑΟ.

Ο προπονητής κ. Τσαμπίρας Νέστορας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την φανταστική τους φιλοξενία. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι οι κορυφαίοι σύλλογοι στην Ελλάδα, αλλά πάνω από όλους θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς των νεαρών αθλητών για τη βοήθειά τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις