Ολυμπιακός Β.: Ο Γ. Θεοδωρίδης νέος πρόεδρος των παλαιμάχων, το νέο Δ.Σ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γιάννης Θεοδωρίδης επανεκλέχτηκε στη θέση του προέδρου, ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο μετέχουν παλιές δόξες του βολιώτικου ποδοσφαίρου. Το πρακτικό της συγκρότησης σε σώμα…

…έχει ως εξής: “Στο Βόλο σήμερα στις 20-5-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΠΑΡΚ, συγκεντρώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ του εδρεύοντος στο Βόλο σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» (Ε.Π.Π.Ο.Β.), που εκλέχθηκαν από τη Γ.Σ της 15-2-2016, προκειμένου να αποφασίσουν για τη συγκρότησή του σε σώμα και την ανάθεση αρμοδιοτήτων στα εκλεγέντα μέλη.
Αφού υπήρξε απαρτία, δηλαδή σε σύνολο 9 ήταν παρόντες και οι 9, αλλά επίσης παρόντα ήταν και τα 3 αναπληρωματικά μέλη, μετά από διαλογική συζήτηση και σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό και μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος Ιωάννη Θεοδωρίδη, αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως τα αξιώματα ασκήσουν για την επόμενη διετία, δηλαδή μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, όπως προβλέπεται από το καταστατικό οι παρακάτω :

1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΔΑΛΟΣ, Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
4. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΑΜΙΑΣ
5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΒΙΩΤΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
7. ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΗΤΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡ/ΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
8.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
9. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΙΝΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ, ΜΕΛΟΣ
12. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ.
Μετά το πέρα της ψηφοφορίας και τον καταμερισμό αξιωμάτων και αρμοδιοτήτων του νέου Δ.Σ του Σωματείου, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Ιωάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η διάρκεια θητείας του άνω Δ.Σ είναι διετής, σύμφωνα με το καταστατικό και λήγει τον Φεβρουάριο του 2018.
Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση λύεται η παρούσα συνεδρίαση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις