Δόξες του Ολυμπιακού Π. και της ΕΠΠΟΒ τιμούν σε φιλικό τη μνήμη Τ. Συνετόπουλου

Η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, διοργανώνει φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που θα γίνει την Κυριακή 29 Μαίου 2016 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ- ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ , θέλοντας να τιμήσει την μνήμη ( “έφυγε” από κοντά μας στα τέλη του 2013), του ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ, του…

…μεγάλου αυτού ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Βόλο, αγωνιζόμενος στην ομάδα μας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, συνέχισε και τίμησε την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αλλά και δόξασε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, φορώντας για πάρα πολλές φορές την φανέλα με το Εθνόσημο.

Μάλιστα μετά από πρωτοβουλία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ προς το Δήμο Βόλου, τελικά το Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ ονομάστηκε Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ- ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Τ. Συνετόπουλου στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και στην πόλη μας.
Την αποστολή των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς θα απαρτίζουν μεγάλα ονόματα που δόξασαν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο όπως οι Μποτίνος, Σταυρόπουλος, Γιούτσος, Σιώκος, Κελεσίδης, Αγγελής, Γκαιτατζής, Καραταίδης, Γεωργάτος, Παχατουρίδης, Προτάσοφ κλπ.
Ο αγώνας θα γίνει θα φιλανθρωπικό σκοπό, προς ενίσχυση του ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις