Ανακοινώνει αποχωρήσεις και προχωρά σε μεταγραφές ο Βόλος

Στον Βόλο ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να προχωρούν σε πρώτη φάση στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, προκειμένου στη συνέχεια να γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, με παίκτες έμπειρους και αξιόλογους, καθώς η ομάδα θα πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα και να δώσει και του χρόνου το παρών στα πλέι οφ.
Υπάρχει ένας βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα στηριχθεί ο Κώστας Μπράτσος τη νέα χρονιά, με παίκτες όπως οι Τάσος Τσοκάνης, Ζαν Μπαριέντος, Μίλος Ντέλετιτς, Χρήστος Σιέλης, Αντόνιο Λούνα, Αρούνα Σι, Έντσο Γκάγκι, Δημήτρης Μεταξάς, ενώ στην ομάδα υπάρχουν και οι νεαροί Κυριάκος Ασλανίδης, Θανάσης Τριανταφύλλου, οι οποίοι λογικά θα παραμείνουν στο ρόστερ. Ο Στάθης Τάχατος αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Βόλου κάποιοι παίκτες που δεν κατάφεραν να βρουν θέση βασικού, έχοντας λίγα λεπτά συμμετοχής, όπως είναι για παράδειγμα οι Αλέξανδρος Καρτάλης και Έργκους Κάτσε, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον Βόλο τον περασμένο Ιανουάριο.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποτελούν ήδη παρελθόν. Οι Μίκαελ Τσιρίνος, Μάτιτς Κότνικ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Φελίπε Πιρές, Νικολά Μεσκίδα δεν θα είναι μέλη της ομάδας του Βόλου τη νέα χρονιά, με τους ανθρώπους της διοίκησης να κινούνται ήδη για τους αντικαταστάτες τους.
Οι “κυανέρυθροι” κινούνται τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά για παίκτες και άμεσα θα ανακοινωθούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα. Άλλωστε, ο Βόλος μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να κινείται μεθοδικά από νωρίς και να προχωρά στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πρώτα έχουν περάσει από το … μικροσκόπιο των ανθρώπων που έχουν αναλάβει το σκάουτινγκ. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό και έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις