Παπαδόπουλος: Η φετινή χρονιά ήταν ένα ποδοσφαιρικό «Βατερλό»

Ως την πιο αποτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, χαρακτηρίζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, την φετινή.

Αναλυτικά:

H πιο αποτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου 1937.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες με μια ακόμα μελανή σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλο και την ήττα στον τελικό με 1-0 από τον άξιο κυπελλούχο Θησέα Αγριάς.

Διοίκηση: Έχουμε πει πρώτα από όλα προσωπικά και πρόσωπο προς πρόσωπο σε συγκεκριμένους ανθρώπους ποιος φέρει την ευθύνη ακέραια και σχεδόν προσωπικά για το φετινό ναυάγιο. Δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε αποσιωπητικά στη λέξη ναυάγιο. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε μπορούμε εσαεί να μαλώνουμε με την αλήθεια. Η φετινή χρονιά ήταν ένα ποδοσφαιρικό «Βατερλό».

Τα έχουμε πει το πρώτον προσωπικά, και το δεύτερον δημόσια. Ποτέ δεν κρυφτήκαμε και ούτε θα το κάνουμε τώρα. Ήρθε η ώρα για αυτοκριτική με πράξεις και όχι στα λόγια. Το τι έγινε και τι διαδραματιζόταν φέτος εντός και εκτός της ομάδας είναι δυστυχώς στενάχωρο. Εμείς «σωσίβιο» δεν θα γίνουμε για κανέναν και η κριτική μας γίνεται πάντα δίκαια, με σεβασμό, με ευγένεια και αξιοκρατικά.

Παίκτες: Όλοι οι παίκτες μας, νέοι και παλιοί, θα κριθούν τη νέα αγωνιστική χρονιά 2023- 2024, όταν θα έχουν μια διοίκηση που θα πέφτει πρώτη στη φωτιά για εκείνους και στη συνέχεια θα περιμένει να πέσουν κι εκείνοι στη φωτιά για αυτήν. Όποιος παίκτης δεν θα το κάνει του χρόνου, θα υπόκειται και τις συνέπειες.

Κόσμος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον οργανωμένο και μη κόσμο μας. Σε όσους ήρθαν στο γήπεδο αλλά και σε εκείνους που δεν «άντεχαν» χθες να έρθουν. Είναι το τελευταίο ενεργό και υγιές κύτταρο στον ποδοσφαιρικό οργανισμό που αναλαμβάνουμε από τη νέα χρονιά, στον ιστορικό «Ολυμπιακό Βόλου 1937». Ευχαριστούμε όλη την χρόνια και μέχρι και τον τελευταίο αγώνα χθες, που ήταν εκεί, στις κερκίδες να δίνουν κουράγιο ακόμα και σε εμάς, ότι μέσα από αυτές τις «στάχτες» μπορεί να αναγεννηθεί ο νέος ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. Στη δική μας την ομάδα, δεν θα χρειάζεται κανείς να φθάσει στο σημείο να κρίνει τους παίκτες, γιατί θα το έχουμε κάνει ήδη πρώτα εμείς. Και ο κόσμος αυτό θα το νιώθει και θα το γουστάρει.

Και τέλος μια απ ευθείας κουβέντα στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, όπου κι αν βρίσκεται στη Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο. Του χρόνου οι πρώτοι που θα πέφτουμε στη φωτιά για την ομάδα θα είμαστε εμείς. Ελάτε να μας δείτε να παλεύουμε μαζί, ομάδα, διοίκηση, κόσμος. Συσπειρωθείτε.

Σήμερα αναγγέλλουμε τη δημιουργία της νέας ποδοσφαιρικής οικογένειας του νέου ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου 1937, στην οποία δεν χωρούν ούτε φατρίες, ούτε προσωπικές έριδες και προηγούμενα. Ούτε προσωπικά συμφέροντα. Ελάτε να γίνετε μέρος. Ξέρουμε ότι από λόγια έχετε ακούσει πολλά. Οι πράξεις ήρθαν και θα συνεχίσουν να έρχονται. Σας θέλουμε δίπλα μας. Φθάνει πια με την παρελθοντολογία, τις ίντριγκες και τις καχυποψίες. Φθάνει πια με τα «εγώ». Φθάνει πια με τις φημολογίες. Ο νέος ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι το εμείς. Θα δείτε μια ποδοσφαιρική ομάδα, μαχητική, περήφανη, που ακόμα κι αν είναι να πέσει (σ.σ. μια ισοπαλία ή μια ήττα), θα το κάνει με το κεφάλι ψηλά. Γιατί για εμάς, δεν είναι στη φετινή αγωνιστική χρονιά το θέμα το αν έπεσε η ομάδα, αλλά το ΠΩΣ έπεσε. Και όταν κερδίζει, θα κερδίζει με μαχητική, βολιώτικη ψυχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα είναι μια οικογένεια.

Όλοι μαζί κάτω από το σήμα της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις