Με ΝΙΚΗ θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση (pregame)

Η Νίκη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες, έχοντας κάνει το ρεπό της και παίρνοντας το ξεκούραστο τρίποντο με τον Απόλλωνα Λάρισας. Τελευταίο ματς για τους Βολιώτες ήταν αυτό της Νέας Ευκαρπίας απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, όπου γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-1.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα αντιμετωπίσει, σήμερα (19/5), στις 4 μ.μ., τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής για την SL2. Η Νίκη βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας έχοντας στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μισιρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Λογαράς, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Μέτσε, Κριμιτζάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Ροχάνο, Τζιώρας, Σιαφά. Στον Βόλο παρέμειναν οι Μπουργάνης, Δεληζήσης, Δημητρίου και Μπάλλας.

Ο Θεσπρωτός με 17 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει 8 βαθμούς από τη “σωτηρία”, απόσταση που δύσκολα καλύπτεται στους τρεις εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Την αναμέτρηση Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι Βασιλεία Τσικλητάρη (Πιερίας) και Μιχάλης Μανάσης (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου (Αιτωλοακαρνανίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις