Για την πρώτη νίκη ο Ηρακλής Β. κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής (pregame)

Αρχίζει σήμερα ο δεύτερος γύρος των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο και ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στις 17.00 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» τον Διαγόρα Σεβαστής, από τον οποίο είχε ηττηθεί με 3-1 στο ματς του πρώτου γύρου στην Πιερία. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη θα επιδιώξει να πάρει…

…την πρώτη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι αήττητος (μία νίκη, δύο ισοπαλίες) και βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας.
Δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν σήμερα. Ο λόγος για τους Φέζο και Σουλιώτη. Ο πρώτος χτύπησε στο ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων (έγινε αναγκαστική αλλαγή) και θα παίξει μόνο αν δηλώσει 100% έτοιμος. Όσο για τον δεύτερο, είναι πιθανό να μείνει εκτός ενδεκάδας για να ξεκουραστεί. Πάντως, αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή.
Ο κ. Φασουράκης θα επιλέξει την 18άδα μεταξύ 21 ποδοσφαιριστών, που είναι οι: Πολυμέρου, Ανατολής, Ασλάνογλου, Βουρδάκης, Γκάγκας, Ζαρίφης, Θάνος, Κοντοβάς, Μόσιος, Μοράλες, Φέζο, Μόκιας, Νούσιας, Ντούρο, Σοροβόλας, Σουλιώτης, Τσελεπής, Τζήμας, Τζιόλας, Τσουκάλης, Σινάνης.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει οριστεί ο κ. Απόστολος Σημαιάκης με βοηθούς τους κ.κ. Γεώργιο Κελάζογλου και Γεώργιο Χριστάκογλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Το ρόλο του παρατηρητή διαιτησίας θα έχει ο κ. Λουκάς Διαμαντόπουλος που ανήκει στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο είναι το εξής:
Ηρακλής-Διαγόρας
Α.Ο. Σελλάνων-Απόλλων

Η βαθμολογία
(3η αγωνιστική)
1. Απόλλων 5-2 7
2. Διαγόρας 4-2 5
3. Α.Ο. Σελλάνων 3-3 4
4. Ηρακλής 2-7 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις