Στο ρελαντί πέρασε ΝΙΚΗφόρα από την Ηγουμενίτσα

Χωρίς να φορτσάρει η Νίκη Βόλου πήρε εύκολα το διπλό στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό, παραμένοντας στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε στο 64′ με τέρμα του Πασχάλη Κάσσου, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, πέντε λεπτά νωρίτερα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχασε πέναλτι στο 68′, με τον Τσουκαλά να εκτελεί άουτ.

Χωρίς ρυθμό και φάσεις το πρώτο μέρος

Χωρίς ρυθμό και μεγάλες φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος του αγώνα. Η Νίκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας ωστόσο έλειψε η καλή τελική πάσα και ενέργεια για να ανοίξει το σκορ. Οι έξι τελικές της ήταν κυρίως άστοχα μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον πορτιέρε των γηπεδούχων. Εξαίρεση το δυνατό σουτ του Κυριακίδη στο 43′ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τζημόπουλου.

Γκολ και πέναλτι από τον πάγκο

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το το πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ρίχνει τους Τσουκαλά και Κάσσο αντί των Κριμιτζά και Τοπαλίδη στο 59′. Πέντε λεπτά χρειάστηκε ο Κάσσος για να “ζεσταθεί” και να πετύχει το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Νίκης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ στην Ηγουμενίτσα και έδωσε διαφορετική πνοή στην αναμέτρηση. Στο 67′ η Νίκη κέρδισε κόρνερ, στην εξέλιξη της φάσης και σε σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Λύγκα με τον Μέγα να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσουκαλάς, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Τζημόπουλου, με τη Νίκη να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να “σφραγίσει” το τρίποντο. Πριν το φινάλε ο Σιαφά λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ λίγα λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Τζιώρα. Ο επιθετικός της Νίκης πήρε την μπάλα στην περιοχή και με ωραίο γύρισμα εξαπέλυσε δυνατό σουτ προς την εστία, με τον Τζημόπουλο να αποκρούει ενστικτωδώς.

Οι συνθέσεις:

Θεσπρωτός: Τζιμόπουλος, Γώγος (72’ Δημήτρουλας), Ντόντης, Ρούσης (37’ Ρίζος), Τρομπούκης, Λύγκας, Οικονομίκος, Πανταζέλος, Καραμποΐκης (46’ Κωνσταντίνου), Μπίκας (58’ Μίγγος), Φακκής (58’ Σάνι)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αναστασίου, Τοπαλίδης (59’ Κάσσος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κριμιτζάς (59’ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (81’ Ολαϊσόλα), Μιράντα (87’ Παναγιωτίδης), Τζιώρας (87’ Σιαφά)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις