«Γνωστό το ποιόν του Πότσι»

Τα Χανιά τόνισαν ότι ο ΟΦ Ιεράπετρας είναι παράδειγμα προς μίμηση μόνο αγωνιστικά.

Ο ΟΦΙ έκανε λόγο για «ζούγκλα» στα Χανιά και οι Κυανόλευκοι δεν άφησαν αναπάντητο τον χαρακτηρισμό. Υποστήριξαν ότι ο Λιονέλ Πότσι αφέθηκε ελεύθερος χάρη στους ίδιους, που δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια και χαρακτήρισαν θράσος της ομάδας της Ιεράπετρας να σχολιάζει τη φιλοξενία. Αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΙ στη σελίδα της στο facebook, όπου αναφερόμενη στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων μιλάει για “ζούγκλα”.

Είναι τουλάχιστον θράσος, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, να σχολιάζει τη φιλοξενία και να μιλάει για “ζούγκλα” η ΠΑΕ ΟΦΙ, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ιεράπετρα, όπου οι φίλαθλοι μας γλύτωσαν από θαύμα το λιντσάρισμα από τους οπαδούς της τοπικής ομάδας. Ήταν λοιπόν φυσικό επακόλουθο, έστω και δυσάρεστο ακόμα και για εμάς που βλέπουμε το ποδόσφαιρο και τους συντοπίτες μας διαφορετικά από κάποιους άλλους στην άλλη άκρη του νησιού μας, να υπάρχει ένταση στις κερκίδες στον σημερινό αγώνα, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση σε καμιά στιγμή (σε αντίθεση με τα έκτροπα στον πρώτο γύρο). Ας ρωτήσουν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, τους οποίους συγχαρήκαμε για την απόδοση τους μετά τη λήξη του αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.

Όσο για τον γενικό αρχηγό του ΟΦΙ, Λέο Πότσι, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, το ποιόν του είναι γνωστό εντός κι εκτός Κρήτης. Απλά σήμερα, σε αντίθεση με τον αγώνα στην Ιεράπετρα όπου είχε ασυλία τόσο από την αστυνομία όσο και από τη διοίκηση της ομάδας του, οι προκλήσεις, οι βρισιές και οι “τσαμπουκάδες” του δεν έγιναν ανεκτές από εμάς και κυρίως από την αστυνομία η οποία τον οδήγησε εκεί που ανήκει. Κι αν τελικά αφέθηκε ελεύθερος το οφείλει σ’ εμάς που δε θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια, από σεβασμό στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα γενικότερα.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να συγχαρούμε και δημόσια τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ για την πολύ καλή απόδοση τους τόσο στο σημερινό αγώνα όσο και καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο ΟΦΙ φέτος, όπως έχουμε ξαναπεί, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αγωνιστικά. Κατά τ’ άλλα…».

Νωρίτερα στη σελίδα του στο facebook ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε ανεβάσει το εξής κείμενο:

«Κάτι από περισσότερο από νίκη ήταν αυτή η ισοπαλία του ΟΦΙ σήμερα στα ΧΑΝΙΑ.

Για τις συνθήκες που έγινε ο αγώνας θα βγει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΙ .

Εμεις μόνο να επαναλάβουμε ότι τέτοια ζούγκλα είχαμε από την δεκαετία του 80 να ζήσουμε , όπως και το γεγονός ότι ο γενικός αρχηγός του ΟΦΙ και προπηλακίστηκε και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα δεν περιμέναμε να το ζήσουμε.

Και άλλα πολλά που καλύτερα να μην αναφέρουμε.

Παρ όλα αυτά , παρ όλο ότι τρεις από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΙ μας αποχαιρέτησαν μεσοβδόμαδα , οι Ιτσιος , Κυρίτσης , Καραγιάννης , παρά το ότι ο Στάμου αποβλήθηκε στο 35΄ και παίζαμε με 10 παίκτες 60 λεπτά , τα Χανιά δεν μας κέρδισαν. Και αν παίζαμε με 11 παίκτες σε όλο τον αγώνα το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου θα γινόταν 0-3.

Σε αυτές τις συνθήκες η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη. Σε αυτές τις συνθήκες οι παίκτες που φορούσαν το απόγευμα την ασπρόμαυρη ήταν κάτι παραπάνω από ήρωες.

Οσο για τους γηπεδούχους ΞΑ ΤΟΥΣ που λέμε στην Κρήτη.

Ο ΟΦΙ προηγήθηκε στο 43′ με τον Μούλερ , ενώ για όσο διάστημα έπαιζε με 11 παίκτες ήταν κυρίαρχος του αγώνα.

Τα Χανιά πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω , έβαλαν γκολ στο 48′ με τον Μάναλη αλλά μέχρι εκεί…

Μπράβο ρε παικταράδες του ΟΦΙ , είστε πρώτοι μάγκες.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (71′ Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Σέχου, Ρότσα (46′ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (46′ Ιατρούδης), Κόλα (63′ Κοκκίνης) Μάναλης.

ΟΦ Ιεράπετρας (Στουρνάρας): Τζελέπης, Στάμου, Μούλερ (90+3′ Χιμένεθ), Τσορνομάζ, Βουό, Κατάλντι, Καρδάρης, Ζήσης, Μπλανκ Καζάου (80′ Παπαδάκης), Καραμπέτσος (71′ Καλλιτσουνάκης), Ντέτλερ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις