Προχωρά ο σχεδιασμός του ρόστερ στον Ολυμπιακό Βόλου

Ίσως και σήμερα Τετάρτη να υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς διοικούσας επιτροπής για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να αναλαμβάνει να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν τις κινήσεις για τη στελέχωση…

…του ρόστερ. Το προηγούμενο διάστημα έχουν γίνει επαφές και συζητήσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως με θητεία στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, η ομάδα θα έχει αρκετά έντονο και το ντόπιο στοιχείο.
Θυμίζουμε, πως έχουν ήδη γίνει προτάσεις σε παίκτες από τη Μαγνησία, όπως είναι οι Κώστας Οικονόμου, Γιώργος Ναουμίδης, Άγγελος Κολημήτρας, Αλέξανδρος Αναστασίους, Κώστα Κιπτίου κ.α. (όλοι τους φέτος αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής), ενώ θα αποκτηθεί, όπως όλα δείχνουν και ο νεαρός αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο οποίος φόρεσε για ενάμιση χρόνο τη φανέλα της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου και από τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τη διάλυση της ομάδας, αγωνίζεται στη Δύναμη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις