Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από Ισπανία και Νορβηγία

Έντονη δραστηριότητα και στο σημερινό πρόγραμμα, με το ενδιαφέρον μας να επικεντρώνεται κυρίως στις αναμετρήσεις σε Ισπανία και Νορβηγία. Σπουδαίο ματς θα γίνει στο «Nick Galis Hall», όπου ο Άρης παίζει το τελευταίο του «χαρτί» στους μικρούς τελικούς κόντρα στην ΑΕΚ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω απ’ το πάμε στοίχημα και τις εταιρίες στοιχημάτων.

Άσσος με κάλυψη για Γιαγκοστέρα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γιαγκοστέρα – Αλμερία, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μεγάλη μάχη στο Παλαμός με φόντο την παραμονή. Η γηπεδούχος Γιαγκοστέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας, η φιλοξενούμενη Αλμερία βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, πλεονεκτώντας απλά στην ισοβαθμία με τη 19η Πονφεραντίνα. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, πραγματοποιούν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αναστρέψουν την αρνητική κατάσταση και να κερδίσουν την παραμονή. Διατηρούν ανέπαφη εστία στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετρούν μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες (3-3-1) και ταυτόχρονα έχουν συνδυάσει με νίκες τα 6/8 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Απ’ την άλλη, ευεργετική αποδείχθηκε για την Αλμερία η απόφαση της διοίκησης να αποπέμψει τον Νέστορ Γκοροσίτο και να δώσει τα «κλειδιά» στον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας, Φερνάντο Σοριάνο. Οι «αλμεριένσες» παρατάχθηκαν με σαφώς αλλαγμένη ψυχολογία απέναντι στην Οβιέδο, πήραν τη νίκη με 3-0 και έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών. Must win το σημερινό ματς για το σύνολο από την Ανδαλουσία, αν και έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο.

Δε χάνει η Σάντνες

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σάντεφιορντ – Σάντνες, όπου θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.91. Από την εκτός έδρας επικράτηση με 0-2 επί της Ράουφος προέρχεται η Σάντεφιορντ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το συγκρότημα του Μπόινεν έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα και οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει αποφασισμένο να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία χωρίς να μπλέξει σε περιπέτειες. Βρίσκεται στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας με 22 πόντους, στο +2 από την Κρίστιανσουντ και στο +3 απ’ τη Λεβάνγκερ. Στη σημερινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι στοχεύουν και πάλι στη νίκη, έχουν όλα τα φόντα να τα καταφέρουν, καθότι είναι ανώτερη ομάδα απ’ τη Σάντνες και παίζουν εντός έδρας. Είναι λογικό να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Στον αντίποδα, επιβεβαίωσε την αστάθεια της η Σάντνες την περασμένη Κυριακή, καθώς πήρε το «διπλό» στην έδρα της Κόνγκσβινγκερ. Επικράτησε 1-2 μέσα σε μια δύσκολη έδρα εναντίον μιας ανταγωνίστριας ομάδας και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, «πατώντας» στην 6η θέση. Το σύνολο του Σάετερνες μετράει 14 βαθμούς και ρεκόρ 4-2-3 και ενώ ξεκίνησε με βλέψεις για απευθείας άνοδο, μάλλον θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη για να βρεθεί εντός εξάδας και των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ. Εναλλάσσει νίκες με ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας, όπου ηττήθηκε φέτος μόλις μια φορά (4-2-1).

Μπορεί το διπλό η Σιόν

Πάμε στην Ελβετία, όπου θα επιλέξουμε το 2 DNB στην αναμέτρηση Λουκέρνη – Σιόν σε απόδοση 2.42. Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Σεν Γκάλεν, η Λουκέρνη πέρασε εύκολα από το «AFG Arena» την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας με 1-4 της αντιπάλου της. Πέτυχε έτσι την τέταρτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, όπου συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητη. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχει εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ψάχνει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σιόν προκειμένου να κλειδώσει και μαθηματικά την 3η θέση. Στον αντίποδα, πέταξε βαθμούς η Σιόν την προηγούμενη αγωνιστική, όπου περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην ουραγό Ζυρίχη. Πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της, με το συγκρότημα του Τολό να παραμένει μακριά από τις επιτυχίες για τρίτο σερί παιχνίδι (δυο ισοπαλίες, μια ήττα). Βρίσκεται στην 5η θέση και στο -1 από την πρώτη τετράδα και θέλει σήμερα μόνο νίκη κόντρα στη Λουκέρνη, αλλά και στραβοπάτημα της Γκρασχόπερς, προκειμένου να κάνει την είσοδο στην τετράδα. Θεωρούμε ότι η Σιόν μπορεί να φύγει νικήτρια.

Under 146 στο «Αλεξάνδρειο»

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Α1, όπου θα επιλέξουμε το Under 146 σε απόδοση 1.90. O δεύτερος μικρός τελικός που διεξήχθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ δεν έμεινε στην ιστορία για το 89-84 που πέτυχε η ΑΕΚ και έκανε το 2-0, ούτε για το πολύ καλό μπάσκετ που παίχθηκε από τις δύο πλευρές αλλά από την παρωδία που δημιούργησαν οι διαιτητές στα τελευταία 14” του αγώνα. Με την ΑΕΚ να προηγείται 83-78 ξεκίνησαν συμπλοκές μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και οι διαιτητές αποφάσισαν ότι για να λήξει ο αγώνας πρέπει να αποβληθούν όλοι από τους πάγκους και οι αθλητές που συνεπλάκησαν. Τελικά στο παρκέ έμειναν 3 με 3 και όταν ο Ζάρας χρεώθηκε με πέμπτο φάουλ ο αγώνας τέλειωσε με 3 της ΑΕΚ εναντίον 2 του Άρη. Επιλέγουμε το Under 146 διότι η άμυνα του Άρη στην έδρα του είναι εξαιρετική και στον πρώτο αγώνα που έπαιξαν στο ίδιο γήπεδο το σκορ ήταν 67-77 μετά την ανατροπή της ΑΕΚ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις