Περαστικός από την Α’ΕΠΣΘ θέλει να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΘ σήμανε και το τέλος μιας εποχής για τον Ολυμπιακό Βόλου. Το ποδοσφαιρικό τμήμα γύρισε σελίδα, με τη νέα διοίκηση, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, να επιδιώκει τη δημιουργία ενός νέου Ολυμπιακού, με στόχο την αναγέννηση της ομάδας και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έδωσε το στίγμα του νέου Ολυμπιακού Βόλου, στον οποίο δεν χωρούν φατρίες, προσωπικές έριδες και προσωπικά συμφέροντα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ζήτησε από τον πικραμένο κόσμο του Ολυμπιακού να γίνει μέρος της ομάδας: “Σας θέλουμε δίπλα μας. Φθάνει πια με την παρελθοντολογία, τις ίντριγκες και τις καχυποψίες. Φθάνει πια με τα «εγώ». Φθάνει πια με τις φημολογίες. Ο νέος ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Βόλου είναι το εμείς”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξαναγίνει οικογένεια. Να αποκτήσει και πάλι αγωνιστική ταυτότητα και αξιοπιστία. Να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα έχει παίκτες που θα δίνουν σε κάθε παιχνίδι και την ψυχή τους για την ομάδα.
Η νέα διοίκηση θα πρέπει να δώσει όραμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και αυτό θα γίνει με έργα και όχι με λόγια. Ο κόσμος θέλει να δει πως κάτι αλλάζει, πραγματικά, στην ομάδα. Είναι ευκαιρία τώρα που ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ να λειτουργήσει ο σύλλογος σε άλλες βάσεις.
Αυτό αποτελεί και στοίχημα της διοίκησης, η οποία δεν απέφυγε να επιρρίψει σημαντικές ευθύνες στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για το γεγονός ότι η φετινή χρονιά ήταν ποδοσφαιρικό “βατερλό” για τον Ολυμπιακό, όπως το χαρακτήρισε.
Βέβαια, άμοιροι ευθυνών δεν είναι και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ναι μεν πάλευαν μόνοι τους, χωρίς την απαιτούμενη στήριξη από πλευράς διοίκησης, ωστόσο στα περισσότερα παιχνίδια η παρουσία τους ήταν κακή. Έστω κι αν το ρόστερ ήταν μέτριο για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσον αφορά τη θέση του προπονητή, έχει αναλάβει και επίσημα, πλέον, ο Στέλιος Αρσένος, ο οποίος μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης καλούνται να δημιουργήσουν μια ομάδα, η οποία θα είναι περαστική από την Α’ τοπική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις