«Η Παναχαϊκή αποκλειστικά υπεύθυνη για τους -3»

Κατηγορηματικά διέψευσε τις δηλώσεις του Ποτή Τσιριμπή ο Αλέξανδρος Μαζιώτης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής με δήλωση που απέστειλε στο flnews, τόνισε ότι έχει εισπράξει μόνο τα 2.100 ευρώ από τα 7.100 που του οφείλουν οι Αχαιοί και χαρακτήρισε αποκλειστικά υπεύθυνη την ΠΑΕ για την αφαίρεση τριών βαθμών. Όπως, μάλιστα, υποστήριξε, ο Τσιριμπής σε επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του, είπε: «Δεν πληρώνω κανέναν, έχω πέσει αγωνιστικά, ρίξτε μου -27».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξανδρου Μαζιώτη:

«Με μεγάλη μου λύπη και στενοχώρια παρακολουθώ τα όσα διαδραματίζονται στην ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής και τα λεγόμενα κάποιου κ.Τσιριμπή, ο οποίος αναφέρει αναληθώς πως με έχει πληρώσει στις ημερομηνίες που του είχαν πει! Αρχικά μου είχε πει ότι θα πληρωθώ τον Οκτώβριο μετά την άσκηση της προςφυγής μου, μετά τον Ιανουάριο, μετά ως 30.03.16…

Έχοντας αλληλεγγύη και σεβασμό και προς τους εν ενεργεία συναδέλφους μου δεν ζήτησα να αφαιρεθούν βαθμοί απο την ομάδα απο τις 16.02.16 που εκδόθηκε η απόφαση του ΤΔΔ της ΕΠΟ, αλλά ζήτησα να μου δοθούν τα 7.000 € της απόφασης με δόσεις. 2,5 μήνες μετά έχω εισπράξει μόνο 2.100 € απο τις 7.100 € και απο το Πάσχα η ΠΑΕ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ότι θα μου δώσει 1.500 € για να συναινώ να αγωνίζεται χωρίς αφαίρεση βαθμών και ένα μήνα απο το Πάσχα δεν μου έχει δώσει τίποτα. Γιατί δε λέτε κ.Τσιριμπή για τη συνομιλία που είχατε με τον δικηγόρο μου όπου του είπατε χαρακτηριστικά: «Δεν πληρώνω κανέναν, έχω πέσει αγωνιστικά, ρίξτε μου -27»;;

Γιατί δε μιλάτε για την υπομονή που έχω κάνει 5 μήνες για να μην τιμωρηθεί η ομάδα όπου αγωνίστηκα 1 χρόνο και σέβομαι απόλυτα και την ίδια και τη φανέλα της που φόρεσα και την ιστορία της, αλλά και τους συναδέλφους μου, λαμβάνοντας ελάχιστα χρήματα από αυτά που μου οφείλετε;; Όλα αυτά καλό είναι να τα αναλογιστείτε κ.Τσιριμπή προτού ξεστομίσετε ξανά ασάφειες και ψέματα που θίγουν άμεσα τον χαρακτήρα μου, την οικογένεία μου και την ηθική μου.

Αν κάποιος ευθύνεται για την αφαίρεση 3 βαθμών απο την ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι αποκλειστικά η ίδια η ΠΑΕ που από το Πάσχα μου δίνει συνεχείς υποσχέσεις για καταβολή 1.500 € χωρίς ποτέ αυτό να γίνεται! Επειδή, λοιπόν, η ΠΑΕ για 4 εβδομάδες δεν μου έβαζε 1.500 € αφαιρέθηκαν βαθμοί απο την ΠΑΕ, που αν εφαρμόζονταν ο κανονισμός έπρεπε 4 φορές να είχαν αφαιρεθεί βαθμοί απο την ΠΑΕ, αν δε εφαρμόζονταν, απο 16.02.16, πολλοί περισσότεροι. Επομένως αν κάποιος ευθύνεται για την κατάσταση της ΠΑΕ είναι αποκλειστικά και μόνο η ΠΑΕ και αυτοί που τη διοικούν. Απο τα παραπάνω αληθή πραγματικά περιστατικά αποδεικνύεται και ποιός σέβεται τους άλλους ανθρώπους, εργαζόμενους, αθλητές, ΠΑΕ και λοιπή κοινωνία και ποιός όχι…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις