Βανάκια με οπαδούς του ΠΑΟΚ έρχονται στον Βόλο: “Θα σφραγίσουμε το Πανθεσσαλικό”

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου προειδοποιεί πως αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές που κάνουν λόγο για μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην πόλη, η δημοτική αρχή θα σφραγίσει το Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόλου με την οποία απειλεί να μην γίνει ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό, στην περίπτωση που υπάρξει μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Βόλο για την παρακολούθηση του παιχνιδιού. Η δημοτική αρχή ζητεί από τις διοικήσεις των ΠΑΕ και την ΕΠΟ να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα που φαίνεται να δημιουργείται. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Επειδή τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους «Βανάκια» έρχονται στην πόλη του Βόλου με την πρόθεση να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό μεταξύ της ομάδας τους και της ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος, αν και η ρητή συμφωνία είναι ότι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καλούμε τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, δηλαδή της διοργανώτριας, αλλά και τις διοικήσεις των ΠΑΕ να παρέμβουν και να δώσουν λύση άμεση στο πρόβλημα που φαίνεται να προκαλείται.

Προειδοποιούμε, ότι σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και ουδείς αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε αυτό. Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας αντιδράσουν ανάλογα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις