Βόλος: Μπλόκο της Αστυνομίας σε 180 οπαδούς του ΠΑΟΚ

Εντοπίστηκαν 47 αυτοκίνητα με 180 οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κερασιά και οδηγήθηκαν πίσω στην Θεσσαλονίκη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μέτρα της Αστυνομίας για την αποφυγή προσέγγισης του Βόλου από οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, λόγω της της απαγόρευσης μετακίνησης των φιλάθλων των δύο ομάδων, που έχει αποφασισθεί, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με την παρουσία μόνο περιορισμένου αριθμού διαπιστευμένων προσώπων.

Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων χθες λίγο πριν τις 8 το βράδυ, εντοπίστηκαν από δυνάμεις της Αστυνομίας, στην Κερασιά Μαγνησίας, 47 αυτοκίνητα με 180 οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχε πρόθεση να εισέλθουν στην πόλη του Βόλου και να μεταβούν στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ», όπου ήδη βρισκόταν η αποστολή της ομάδας τους.

Με την άμεση κινητοποίηση ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων και υπό την συνοδεία τους, οδηγήθηκαν πίσω στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Περίπου μία ώρα μετά, εντοπίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις να κινούνται στον οικισμό Μελισσατίκων, τέσσερα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν 14 οπαδοί του ΠΑΟΚ, τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και οι οπαδοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια Βόλου. Αφού δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις