“Καμπάνα” 30.500 ευρώ στον Ηρακλή Λάρισας

Μοιράσου το άρθρο

Με συνολικό πρόστιμο 30.500 ευρώ και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ηρακλής Λάρισας για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’.

Παράλληλα στον τραυματιοφορέα Πέτρο Καρανατάση επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ και αποκλεισμός 5 αγωνιστικών ημερών, ενώ ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λίταινας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ και 3 αγωνιστικές.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 21.04.2023 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 03.05.2023 με ΠΑΕ Athens Kallithea FC).

• ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ στις 17.05.2023 παρόντων των εγκαλουμένων α) ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, β) ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ και γ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΙΤΑΙΝΑ, ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ τις ποινές α) του χρηματικού προστίμου 2.500€ και β) της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διάρκειας πέντε (5) αγωνιστικών ημερών. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΤΑΙΝΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΙΤΑΙΝΑ τις ποινές α) του αγωνιστικού αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών και β) του χρηματικού προστίμου των 5000€. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ τις ποινές α) του χρηματικού προστίμου των 1000€ για παράβαση του άρθρου 11 παρ του ΠΚ., β) του χρηματικού προστίμου των 30,000€ και γ) της διεξαγωγής δυο (2) αγώνων χωρίς θεατές στην έδρα της για την παράβαση του άρθρου 20 του Π.Κ. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συνολικό χρηματικό πρόστιμο 30.500€

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις