Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα να εξοφλήσει Μάρα ο Ηρακλής

Μοιράσου το άρθρο

Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ο Ηρακλής  θα πρέπει να εξοφλήσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (29/5) τον Μπόγκνταν Μάρα το ποσό των 219.810 ευρώ, ειδάλλως θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος.

Άμεσο -3 και για Στάθη Ρόκα σε Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Ρόκα κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 108/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, του 25% του συνολικού ποσού των 31.079,92 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.
Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις