Πρώτο βήμα ανόδου ο Μαγνησιακός με κεραυνό του Βλάχου 1-0 τον Αστέρα Σταυρού (pics)

Ο Μαγνησιακός έκανε το πρώτο βήμα ανόδου στη Γ’ Εθνική, κερδίζοντας 1-0 τον Αστέρα Σταυρού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ του 4ου ομίλου.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ηλίας Βλάχος στο 68′ με “κεραυνό” από τη γωνία της περιοχής που άφησε “άγαλμα” τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων.

Το ματς

Στο 3′ κεφαλιά του Βλάχου πέρασε άουτ, ενώ στο 8′ οι αμυντικοί πρόλαβαν τον ίδιο παίκτη, λίγο πριν στείλει την μπαλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια κάποιες προσπάθειες των παικτών του Αστέρα πέρασαν ανεκμετάλλευτες, με τον Κακκάβα, τον Ευαγγελόπουλο να μη βρίσκουν στόχο ή τον Βρονταρά να απομακρύνει κάθε κίνδυνο.
Στο 39′ ο Βλάχος έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Τσάμης.
Στο β’ μέρος, η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική και στο 46′ ο Τσάμης και πάλι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Χριστίδη.
Στο 46′ τετ α τετ του Νικολόπουλου αλλά ο Βρονταράς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
Τεράστια ευκαιρία για τον Μαγνησιακό με τον Βλάχο, ο Τσάμης απομάκρυνε με γροθιές σε κόρνερ στο 53′.
Στο 65′ δυνατό σουτ του Ψιάνου βρήκε το καθετο δοκάρι της εστίας του Τσάμη.
Στο 68′ καρποφόρησε η υπεροχή καθώς με εκπληκτικό βολέ από τα (30) μέτρα ο Βλάχος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Τσάμη κάνοντας το 1-0.
Ο Αστέρας στη συνέχεια απείλησε την εστία μας, με τον Βρονταρά να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Χαντζή.
Στο 86′ κεφαλιά του Τρίμη, απεκρουσε στη γραμμή αμυντικός του Αστέρα και στο 88′ ο Βουρδάκης πλασαρε άουτ μεσα από την περιοχή.
Τελευταία φάση του αγώνα ήταν η κεφαλιά του Μόσχου, που περασε δίπλα από το δοκάρι του Βρονταρά, μένοντας το τελικό 1-0.
Διαιτητές: Παραδεισόπουλος, Μερτζεμέκης, Τσικλητάρη (Πιερίας).
Μαγνησιακός (Θεοδώρου): Βρονταράς, Δημητριάδης (84’ Τρίμης), Παπαδόπουλος, Σιάτρας (46’ Σιώμος), Βέρτζος, Βουρδάκης (89’ Ζαρκαδής), Γαλανόπουλος, Ψιάνος, Λάμπος (89′ Κρανιάς), Χριστίδης (62’ Λούρος), Βλάχος.
Αστέρας Σταυρού (Καραΐσκος): Τσάμης, Κουδουνάς (65’ Λόζος), Στυλιανός, Μόσχος, Ακασού (84’ Ζαχαρής), Λυτάκης, Αυγουστάτος, Λάππας, Κακκάβας, Νικολόπουλος (78’ Xαντζής), Ευαγγελόπουλος.
Ευχαριστήριο Μαγνησιακού:
Η Διοίκηση του Συλλόγου μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φιλάθλο κόσμο, που ήλθε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις