Χωρίς βαθμό παρέμεινε ο Ηρακλής, νέα ήττα από Διαγόρα Σεβ. (1-2)

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής Βόλου να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς του, καθώς στην αναμέτρηση Που έγινε το απόγευμα στο Π. Μαγουλάς, για την πρώτη αγωνιστική το β’ γύρου του μίνι πρωταθλήματος των πρωταθλητών Ενώσεων, ηττήθηκε με 2-1. Οι παίκτες του Γ. Φασουράκη έδειξαν επηρεασμένοι από το γεγονός ότι από νωρίς έμειναν εκτός στόχων και ουσιαστικά μετά κι από τη σημερινή ήττα απώλεσαν και τις μαθηματικές ελπίδες τους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, έχοντας μηδέν βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια…

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αν οι παίκτες της δεν ήταν τόσο «προκλητικά» άστοχοι, τότε σίγουρα το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11′ με τον Μπενίσκο, ο Ηρακλής ισοφάρισε στην μοναδική του ευκαιρία του στο α΄ μέρος με τον Τσελεπή (17′) και το γκολ που έκρινε το νικητή πέτυχε ο Καθάριος στο (60′). Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αστοχίας των φιλοξενούμενων αποτελεί το χαμένο πέναλτι στο 53′ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.
Οι φάσεις του αγώνα…
3′ Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Καλουσίδη, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Πολυμέρου, χωρίς να υπάρξει συνέχεια.
6′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Ταρασιάδη να κάνει δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, αφού προηγουμένως κόντραρε σε σώματα παικτών του Ηρακλή. Ακολούθησε κι άλλα δυο κόρνερ, χωρίς να προκύψει άλλη επικίνδυνη φάση
Το σκορ άνοιξε στο 10′ όταν ο Σαμανίδης έκανε ένα σουτ εντός της περιοχής κι ενώ ο Πολυμέρου έδειχνε να ελέγχει τη φάση, δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα, που του έφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Μπενίσκος να διαβάσει τη φάση και με την εμπειρία του δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
17′ με υποδειγματική αντεπίθεση και κάθετη μπαλιά του Μόσιου, από πλάγια δεξιά, ο Τσελεπής έγινε κάτοχος της μπάλας προλαβαίνοντας την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα , που βγήκε μακριά από την εστία του για να κόψει τη φάση. Ο σκόρερ του Ηρακλή με ψύχραιμο πλάσε έκανε την ισοφάριση και ξανάβαλε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.
37′ ακόμη μια δύσκολη απόκρουση για τον Πολυμέρου, όταν ο Μαυρίδης έκανε πάσα στον Μπενίσκο που πλάσαρε στη γωνία, με το νεαρό γκολκίπερ του Ηρακλή να αποκρούει εντυπωσιακά.
41΄πολύ δυνατό σουτ του προωθημένου Κολαξίδη από πλάγια δεξιά, η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

43′ η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου όταν ο Ποτουρίδης εκτέλεσε κόρνερ ο Μπενίσκος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο επερχώμενος Καλουσίδης από καλή θέση δεν μπόρεσε απλά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Β’ ημίχρονο
Οι φιλοξενούμενοι ιδιάιτερα απιελητικοοί στο ξεκίνημα οτυ ημιχρόνου, έδεξαν αππο νωρίς τις φδδθέσεις του ς να πετύχουν δευτερο τέρμα κάντας τι ςπ΄ρωτες καλέςε ευακιρίες μεοτυς Ταρασιάδη (46′) κι Σαμανιδη που έκανε επικίνδυνο σουτ, λίγο άουτ
53′ το αποκορύφωμα των χαμένων ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ντούρο είδε τη μπάλα να χτυπά αρχικά στο σώμα του και μετά στο χέρι του, σε μια ανύποπτη φάση. Ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση και το πέναλτι ανέλαβε σαν εκτελέσει ο Ποτουρίδης, που έστειλε τη μπάλα άουτ, πολύ μακριά από το δεξί δοκάρι της εστίας του Πολυμέρου
60′ οι φιλοξενούμενοι ανακτούν το προβάδισμα στο σκορ, όταν από αριστερά ο Ποτουρίδης έκανε μια καλοζυγισμένη σέντρα, ο Πολύμερος δεν μπόρεσε να καθαρίσει τη φάση, καθώς απέκρουσε αρχικά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καθάριο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2.
64′ Άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους κι αυτή τη φορά με το Μπενίσκο που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, όταν έγινε σέντρα από δεξιά με τον Παπαδόπουλο, αλλά ο υψηλόσωμος φορά με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.
71′ Ο Μόσιος αστόχησε στην καλύτερη ευκαιρία που είχε η ομάδα του Ηρακλή, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας και λίγο έξω από την περιοχή προσπάθησε να πλασάρει, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ξεγελώντας με την τροχιά της τους θεατές.
Στο 77΄ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενίσκο που πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή, σημαδεύοντας τη γωνία, όμως , έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ
79′ Πολύ καλό σουτ από πλάγι αριστερά του Σαμανίδη για ακόμη μια φορά ο Πολυμέρου έσωσε την εστία του, στην τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης.
Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με το χρόνο, παίζοντας στις γωνίες του γηπέδου και κοντά στις πλάγιες γραμμές, χωρίς να κάνουν καθυστερήσεις που προσβάλλουν το άθλημα…
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Ασλάνογλου (69′ Τζήμας), Ντούρο, Ζαρίφης, Μοράλες, Κοντοβάς, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (52′ Σοροβόλας), Τσουκάλης (62′ Βουρδάκης), Μόσιος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒ.: Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Λαγδάρης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Ποτουρίδης (74′ Τσιώμης), Μαυρίδης (46′ Καθάριος), Καλουσίδης, Μπενίσκος, Ταρασιάδης (59′ Χρυσόπουλος), Σαμανίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις