Τρομερές ατάκες από τον… απολυμένο προπονητή της Καλαμάτας: To κάνει «μπ…ρδέλο»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ίλτσο Γκεργκιόσκι, που δήλωσε ότι ενημερώθηκε από τα σάιτ πως απολύθηκε από τον πάγκο της Καλαμάτας.

Η ήττα από την Καλλιθέα, αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” του Βορειομακεδόνα τεχνικού στο τιμόνι της Καλαμάτας, μετά από μόλις 3,5 μήνες.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ, όπως μεταφέρονται από το «notosport.eleftheriaonline», ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

«Όταν μιλούσαμε με τον κ. Πρασσά για να έρθω, μου είπαν ότι το πρωτάθλημα είναι χαμένο και να φτιάξουμε ομάδα για τον επόμενο χρόνο. Μετά από 1,5 μήνα, όλα αυτά που είπαμε, πετάχτηκαν στο νερό. Νόμιζα ότι υπήρχε πλάνο. Στην οργάνωση φαίνεται να είναι ερασιτέχνες».

Και πρόσθεσε: «Πάμε στην Κρήτη απευθείας 15 ώρες ταξίδι για τον αγώνα. Μόνο σε δύο ματς, πήγαμε μια μέρα πριν. Το γήπεδο που κάνουμε προπόνηση στα Παλιάμπελα είναι καταστροφή. Δύο μήνες τώρα, δουλεύουμε χωρίς να έχουμε το πρόγραμμα ανάλυσης. Είναι σαν να οδηγεί κάποιος και να έχει κλειστά τα μάτια. Είμαστε 2,5 μήνες χωρίς προπονητή τερματοφυλάκων. Οταν υπέγραψα συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, μετά από δύο μήνες, μου είπαν να υπογράψω πάλι, γιατί είχαν κάνει λάθος!».

Ο Ιλτσο Γκεοργκιόσκι ξεκαθαρίζει ότι η ΠΑΕ έχει λύσει το συμβόλαιο, χωρίς τη συγκατάθεση του και αποκαλύπτει ότι: «Διάβασα ότι φεύγω, πριν το ανακοινώσει η ΠΑΕ. Κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, ότι δεν θέλει να συνεργαστούμε άλλο, όπως συμβαίνει σε μια οργανωμένη ομάδα. Ηταν απογοητευτικός ο τρόπος».

Στη συνέχεια μάλισα εκτοξεύει πυρά και κατά δημοσιογράφου: «Πρώτη φορά βλέπω μια ομάδα να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Όλοι μιλούν στον πρόεδρο κι ο καθένας του λέει αυτό που θέλει, άτομα που δεν πρέπει να τα πιστεύει, καθώς του δίνουν λάθος πληροφορίες, του δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας δημοσιογράφος έχει τόση επιρροή σε μια ομάδα. Ναι ο Σωτήρης… τον αφήνουν να το κάνει «μπ…ρδέλο» και νομίζω ότι ο πρόεδρος τον φοβάται. Δεν μπορώ το πιστέψω όλο αυτό, γιατί εμένα δεν μου κάνει κακό, αλλά βλάπτει την ομάδα. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τους φιλάθλους, όλοι. Γι’ αυτό που κάνει. είναι κακό για την ομάδα».

Για να κλείσει λέγοντας: «Δεν ξέρεις ποιος φέρνει παίκτες εδώ. Όταν ήρθα, κανείς δεν με ενημέρωσε ότι ήρθαν οι Πανουργιας και Μπουλλάρι. Κανονικά πρέπει να ρωτούν τον προπονητή, αν χρειάζεται παίκτες. Εχουν πάρει πέντε εννιάρια και κανέναν ακραίο. Σαν για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτι να έχει 5 Χάαλαντ και να μην έχει Ντε Μπρόινε. Δεν έχει ισορροπία σαν ομάδα. Και ο Μουρίνιο να έρθει, δεν μπορεί να κάνει ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις